Kaiserus kako se kaže, svaki proizvod ima svoju publiku 🙂
Ja sam recimo preslušao albume Pink Floyda zilijun puta gdje mi je svako novo slušanje genijalno kao prethodno, no u slučaju igara teško mi se vratiti na staro nakon što sam probao bolje. Da ne bi bilo zabune, fora mi je nešto kratko odigrati iz nostalgičnog gušta, no neću više na toj igri gubiti sate i sate kao prije 20 godina. Zato npr sada igram Heroese 7 koji imaju x puta bolji gameplay od igara iz NWC ere, iako će se uvijek naći 50 ljudi koji su zadnji puta igrali trojku prije 15 godina i tvrditi da je Ubisoft uništio serijal.
@fensisuperstar
Ti koliko jesi najrelevantnija osoba za ovu raspravu, toliko i nisi jer si rastavio svaki ARPG na proste faktore. 😀
Meni je Diablo 3 odlična causal zabava s hrpom QoL nadogradnji i zbilja mi se poslije njega teško vratiti na staro. Bez obzira koliko trojka bila pojednostavljena u nekim stvarima (slažem se zapravo s dosta toga što si popisao, da ne citiram sada svaku rečenicu), svejedno mi je jebeno zabavna igra (iz perspektive tipičnog casualca koji nema 5000 sati u PoE-u 😃 )
Da ne filozofiram dalje, sigurno će pasti jedan prelazak for good old times sake, no peglat će se Diablo 4.