fensisuperstar Obriši si komentar, mod si, mozes.
Diablo 2 Resurrected
Jel RTX on ili off?
@fensisuperstar Nije ti ovo remake, ovo je remaster.
- Nemoj sam sebi lajkat da makneš minuse.
@Nightyx RTX unutar RTX-a, ovo je diabloception.
Predlažem Blizzardu da se javi na FFA forum kako bi zaposlio vrhunske programere koji će optimizirati igru da radi u 120 frejmova i na tosteru.
Nije Blizzard kao što je nekad bio, vide ljudi, lol.
Nekada se Diablo 2 igrao na 800*600 rezoluciji
Na 5,25 disketama!!
Deadwalker ko je to mogo, taj je bio jebač
4 CD-a s ekspanzijom. Samo dok se instalirao si mogao složiti večeru
“Back when we were working on [the remaster], we wondered if the old save files would work and we kind of shoved it in and it worked,” he said. “And we were like, ‘okay, that’s the best feature ever’.”
Although it wasn’t explained whether this would only work for the PC version of the game, Diablo 2 Resurrected will also support cross-progression across formats, so in theory players could import their 20-year-old save into the PC version then carry on playing it on console.
Sorcerer to vrijedi samo za offline/lan
Ja osobno mislim igrati samo ladder.
Kaiserus day 1 ubit ću pindleskina jedno 3000 puta
fensisuperstar kad igraš jeftino, ja ga ne diram dok nisam bar 90lv, pa mi se ne da radit normalne runove, a xp mi ionako ne raste bogzna šta
Kaiserus ja cu ga na hellu ubit 3000 puta.
nabit ću više magic finda nego što ti imaš megaherca na svojim čipovima!!!!!!!!!!
Btw jebo sorcu jebo javazonku.
PRVI IGRAČ BIT ĆE TRAPPER
Deadwalker kod pirata iza crnog kombija na sajmištu, 30kn po cdu, morao si štedit da ga imaš priliku igrat
fensisuperstar EZ buildovi. Jel će ti drugi build bit hammerdin možda???
- Uređivano
Kaiserus oprosti a sto tebi NIJE ez build?
Na bilo koji skill nakelji +10 bit će op.
hammerdin + lvl 1 smite sa crushing blow, ili fist of heavens ili fanaticism zeal
necromancer + clay golem + dekripifaj curse
javazon, ili guided arrow ili strafe
fireclaw druid ili elemental druid
Trapper death sentry lightning sentry firetrap ili kick assassin
Blizzard + frozen ili Chain lightning ili meteor ili hydra
frenzy barbarian
svi ovi buildovi su OP. Nitko neće igrati samo whirlwind barbariana zato što je whirlwind sranje i nerfan u LODu.
i zapravo zašto bi igrao nešto što nije dobro?
- Uređivano
Sve redom dosadni buildevi za igrati. Osim amazonke i summon necra
Kaiserus A necro nije dosadan? doslovno drzis tipku za kretanje i gledaš tv. ako imaš enigmu onda pretisces jednu tipku i gledaš tv.
Javazon baci jedan lightning spear i počisti 80% cow levela. Charged Strike 1 shota baala na hellu i 4 shota ubere u tristramu.
Doslovno 2 naj naj naj broken builda u čitavoj igri
To su buildovi za napušeno igranje i zato su zakon. Samo WW barb bajo moj
Jedva jedva jedva čekam. Izgleda genijalno!
Ah, nostalgija na najjače!
- Uređivano
Jel itko od nas upao na test?
Fico svi mogu strimati.
Ja se pokušao izboriti za key na twitteru, ali neuspješno.
Sve je to divno i krasno oko D2 remastera, no kada se to opet počne igrati, ružičaste naočale nostalgije zamijenit će činjenica koliko su igre u tom žanru napredovale od 2000. godine.
Deadwalker Napredak ponekad nije nužno dobra stvar.
Uzmi ovo u obzir: Diablo 3 je po skoro svemu bio napredak. Od enginea, do borbe do grafike i do kompleksnosti. Pojednostavili su arhaičku igru i napravili sranje. Realno sranje. Diablo 2 je oldschool, hardcore igra. Kvalitetna igra. Igra koja ima srž i dubinu jebeno dobrog RPGa. Imao je jebačko temelje i tu je najbitnija stvar. Kad imaš dobro temelje, gradiš gore što hoćeš. Kad imaš sjebano temelje kad tad se sruši. Zato odeš u diablu ubiješ blue goblina i igra ti stane na 3-5 sekundi jer server ne može progurati informacije o splitanju goblina smrti exploziji loota i brojkama odjednom. Jednostavno imaš sistem koji je superijorniji od staroga ali nemaš hardver ili softver ili server koji može podržati količinu informacija koja treba biti dostupna.
Nije ni path of exile daleko od toga. Igra je ravno 500 puta bolja od Diabla 3. Kompleksnija je na bolje. Path of Exile je više nastavak Diabla 2 nego sam Diablo 3. Što je skroz ok, jer su igre toliko različite da jednostavno imaš ljude kojima je jedna ili druga privlačnija. Problem dolazi tad kad imaš 500-700-1000 neprijatelja na ekranu i tisuće i tisuće spellova efekta i svih pizdarija, usput padne jedno 15 tisuća bijelih sivih predmeta u pozadini koje ti ne vidiš jer imaš loot filter ali oni su i dalje tamo. I onda pretisneš ALT da vidiš iteme i onda ti se smrzne igra i vidiš 25 ekrana loota stisnuto na jednom ekranu na tih 0.5 sekunde, i server te mrzi, fps pada sa 120-130 na ispod 10. Ne zato što ti nemaš dovoljno jak PC već količina informacije koja se pokušava probit je nekoliko puta veća od mogućnosti enginea i servera. Stvar je u tome da se to ne dešava često. Ali ako napraviš nabrijanu mapu, pogodiš tih par modova, napravio si system crasher.
Gdje počinje problem? Problem počinje kad počneš sa nečime, to radi i onda pokušaš to nešto pretvorit u nešto drugo. U ovom slučaju overnukati engine igre sa sve više i više informacija. Jer to je danas moderno. Na kraju nije baš lako fixati srce bez da ne sjebeš ostale organe.
I sad uzmi diablo 2. Igra se može vrtit na tosteru i radi savršeno. Ja imam laptop koji vrti diablo 2. Bio mi je laptop u torbici jedno 5-7 godina bez da se izvadio. Ima windows Xp. Upalio sam laptop i čuo sam demonske zvukove iz njega. Upalio sam diablo 2, i brate radi kao da sam ga jučer instalirao na novom uređaju.
Diablo 2 ima magic find koji funkcijonira za razliku od Diabla 3. Nema paragona, što znači da skill nešto znači. Iteme je teže nafarmati. RUNE WORDS. Teški bossevi. Zahtijeva nekakvo znanje klase. Možeš sjebat lika. I ima smisla imat više likova. oprosti ali koliko god Diablo 3 bio napredan u engineu i grafici toliko je otišao u nazad kao ARPG. Sa QoL tipa shared stash i većim stashom Diablo 2 remaster sa ovakvim vizualima je zapravo ljudima draža nego bilo što od blizzarda u zadnjih X godina.
i zapravo glavna stvar zašto će Diablo 2 remaster biti odličan je to što na njemu ne radi blizzard. Blizzard kao firma je odlična kad treba napravit cinematic, i kad treba ukrasti ideje i napraviti od tih istih ideja bolju stvar, ali su totalni moroni kad je u pitanju neka vrsta imaginacije. To su shvatili kad su pokušali napravit warcraft 3 remake ali su zapravo unazadili igru u svakom aspektu. Doslovno da su reizdali igru samo sa 5% boljihm teksturama manje bi failali. Nije žvaka za seljaka.
fensisuperstar Mislim da za većinu tih klasičnih velikana PC industrije ljudi zaborave da dosta ključnih ljudi nije tamo više. U ajmo reć zlatnom dobu PC gaminga (po meni 90 i rane 2000) si imao neki čar igara koje su bile unikatne i inovativne, zato se svi i radujemo D2 i drugim remakovima koji više manje dignu samo grafiku a ne diraju gameplay. Nije da danas nema dobrih igri, ali čini se prekorporativno i focus testirano da se svidi "wider audience"
Mislim mene ko programera bi bilo sram izdati w3 remastered da radim sam na tome. Pas mater ima modova za igre koji imaju 1000 x više contenta.
Ima mod za sc2, koji remastera sc1 kampanje u njega, i ne da je dobro nego bolesno dobro. Dok sc2 (čije i collectorse imam, i igrao aktivno multiplayer) mu se nemože ni približiti. Dark souls 3 cinders mod je praktički ono što je DS2 SOTFS trebao biti, masa promjena i iznenađenja na svakom drugom koraku.
Deadwalker meni je upravo to najveći plus. I da ga nisu najavili igrao bih ga opet u prozoru na high end konfiguraciji i nebi me bilo briga. Sve što ima veze sa 90-ima i ranim 2000-tima ja želim igrati. To su moje igre i iskreno nisam zainteresiran za ništa novije. Dakle Quake rtx, oba dooma, spyro i crash remasteri, crash 4, baldurs 3, Bloodlines 2, itd.
- Uređivano
Kaiserus kako se kaže, svaki proizvod ima svoju publiku
Ja sam recimo preslušao albume Pink Floyda zilijun puta gdje mi je svako novo slušanje genijalno kao prethodno, no u slučaju igara teško mi se vratiti na staro nakon što sam probao bolje. Da ne bi bilo zabune, fora mi je nešto kratko odigrati iz nostalgičnog gušta, no neću više na toj igri gubiti sate i sate kao prije 20 godina. Zato npr sada igram Heroese 7 koji imaju x puta bolji gameplay od igara iz NWC ere, iako će se uvijek naći 50 ljudi koji su zadnji puta igrali trojku prije 15 godina i tvrditi da je Ubisoft uništio serijal.
Ti koliko jesi najrelevantnija osoba za ovu raspravu, toliko i nisi jer si rastavio svaki ARPG na proste faktore.
Da ne filozofiram dalje, sigurno će pasti jedan prelazak for good old times sake, no peglat će se Diablo 4.
Deadwalker peglat ću i ja diablo 4, i diablo 3, i diablo 3 i PoE 4.0
sve ću peglati. ARPG su sve. znači nemaš gušta igrati neki ladder svake sezone u d3 kad ti neki kinez sa botom 24 7 farma i onda na kraju sezone dodje sa paragon 8000 i radi 30 levela veće griftove od bilo koga. Ja ovako puknem par dana i zdravo. Full gear grift 100+ i zadovoljan sam. Nemozes jednostavno se gurati sa botarama. na paragon 800 si hardcappan sa svime osim sa Mainstat/VIt. Brate kad ti puknes 5000 u mainstat. To je odvratno velika prednost.
Usput eto ti da vidiš trenutnog storyline endgame bossa u path of exileu.
Sirus, Awakener of Worlds - awakening level 8
Zapravo jako neugodan i težak boss, to izgleda kod mene brzo zato što imam jeben gear. Ali daleko od najboljeg mogućeg. Bossevi sa fazama, sa jebačkim taktikama i sa brutalnom atmosferom. To treba diablu. i svaki liga dobije update i sve staro ostaje integrirano i balansirano. Sad izbacuju novu ligu, mehaniku od prosle stavljaju u core game i revampaju neke stare mehanike. To je Quality of Life blizzard je napravio jedan QoL u 10 godina
Deadwalker Nisam znao da postoje Hreoes 7, iako iskreno igrao sam na fkasu četvorku i onda smo se cimeri i ja vratili na custom kampaje i trojku, jer eto takav đir ljudi. Da se razumijemo D4 ću htjeti igrati, ali ja jednostavno nisam više gamer, nego palim igrice da si opustim mozak na pol sata- sat dnevno između posla na kompu. Zato mi odgovaraju stari naslovi jer me uznjih vežu lijepe uspomene iz djetinjstva i svarno se opustim. D3 je poor mans D2, a od četvorke očekujem pravi evolucijski skok kao Crash 4
Kaiserus od četvorke očekujem pravi evolucijski skok kao Crash 4
fensisuperstar jebote, gledam tvoj video i mislim si "too old for this shit"
Al' fino, peglat će sve. Napravit ću ja sigurno jedan D2 prelazak, no jedva čekam četvorku. To je zadnja šansa Blizzardu da naprave nešto pošteno.
Kaiserus kužim te skroz, tako moj buraz jedino igra HoMM IV
- Uređivano
Deadwalker jebote, gledam tvoj video i mislim si "too old for this shit"
Ne do bog da ti pokažem Maven, novog endgame bossa koji je dodan u zadnjem patchu. Doslovno imaš memory game usred fighta. A dok riješavaš memory game od sredine arene se širi AOE koji te 1 shota. Tako da moraš zapamtit kako se koje područje pali i trčati u krug i skakat na trećinu arene dok se po samoj areni širi instakill mehanika a ovisno o tome kako si pozicijonirao kugle tokom borbe imaš EKSTRA shit on the ground po areni. A ključ za startati Maven borbu košta ko svetog petra kajganog
ma u biti gledaj..
Čisto da se razumije meni je fajt trajao par minuta ja bruteforsam faze sa nuke dpsom. A još kad uzmeš u obzir da najbolji carrion golem build ima 5 put više dmga od mojeg. Mislim zlo i naopako.
Deadwalker Joj. Gledam ti avatar i sramota me da sam zaboravio KOTOR, čak i laganu dvojku koja je super radi priče. To jest radi Sitha u igri i proročanstva na samom kraju. Jedinica je šou. Da nije bilo nje nebi bilo ni Mass Effecta, niti Dragon Agea. Diablo 4 će rasturati, a hc razočarani gameri neka igraju path of exile. Ja sam fanboy Diabla i baš me briga.