Nexus Baš sam danas gledao Dirt 5 analizu. Kad staviš u 120 fps mod, rezolucija je između 900p i 1440p ako sam dobro razumio. I da, kao što si rekao VRR je dosta dobra stvar.
Koji tv uzeti za ps5?
[deleted]
Torrente nemoj slusat preporuke Sancte, taj tv u toj dimenziji ima IPS edge lit panel dok u dimenziji 55 i 65 ima IPS direct a tek u 75 i 85 ima VA panel.
HDR ce biti los, crna ce biti siva itd
za te novce je puno bolje kupit XH90 ili samsung Q80T.
Koje su specifikacije uopce bitne na tv-u za gejmanje na konzoli?
[deleted]
- Uređivano
Sad malo pogledao net
Modela XH9077 nema baš na tržištu
SD spustio cijenu za 500kn, sada je 8500kn...
Ali ima samo sa crnim rubom...
Vidio sam ih u živo, ali mi je puno ljepši sa srebrnim rubom.
[deleted]
- Uređivano
Torla [https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xh9077-4k-android-2020g.html]odlicna prilika(url)
Bome je, odlična cijena.
Htio sam 65 incha, jer smo preuredili stan i sada je sve novo, pa planiram uzeti mrcinu.
Iako sada imam 50, i ok je.
55 bilo još bolje, vjerojatno i dovoljno.
I sada da li "uštediti" tih 2,5k, pa eventualno uzeti soundbar ili nešto, ne znam..
Jel netko možda zna slijedeće...
Ovo je copy/paste teksta sa SD stranica
"Odlične Black Friday pogodnosti u periodu od 23.11. do 30.11.2020.g.: -20% popusta za plaćanja PBZ Premium Visa karticama do 24 rate uz promo kod PREMIUMBF20 te -15% popusta za ostala plaćanja do 12 rata uz promo kod BF15! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!"
Znači na cijenu 20% sa Visa karticom, a 15% za sve ostalo....ali na rate?
Što to znači u odnosu na to da odem u dućan i platim u gotovini? Kolika je cijena tada tj popust?
Logično mi je da je za keš cijena najniža tj u ovom slučaju kao da plaćam VIsa karticom....
Ok, znači ova cijena(zaokružena) koju vidimo je cijena za gotovinu i za Visa karticu?
Još se dvoumim oko modela, ali čak malo i veličine...
Nekako se bojim uzet 65 incha... stalno gledam u svoj trenutnu 50-tku i mislim si kako će taj zid izgledati kad na njega stavim 65....
I da li bi 55 bilo aman taman, a za razliku uzeti neki soundbar ili nešto takvoga...
Slatke brige...
- Uređivano
Torla da, ista cijena za visu odjednom i 24 rate. Mislim da bi i za običnu gotovinu dali 15%, ali vrlo lako je moguće da u dućanu i za keš daju 20%. Sad tek vidim da je kod ovog modela 15/10, be 20/15%...
Foggy kaže dobro, ne može biti prevelik.
Šteta kaj je 2.5 soma razlika, ali da, veliko je bolje.
Edit: btw, ja se i dalje nadam još boljim cijenama na sami BF petak.
Ja uz moji sony tv imam ovaj soundbar i prezadovoljan
- Uređivano
Dobar ali Samsungov HW-Q800T je bolji.
Pogotovo ako bi lik smanjio na 2800-3000
Baš ću se javiti kasnije.
https://www.njuskalo.hr/kucno-kino/samsung-hw-q800t-kucno-kino-zapakirano-oglas-32985141
Btw, zašto se više ne rade kućna kina. Živcira me to.
Svaka čast soundbaru, ali ni uz najveću softversku simulaciju, neće dočarati 5 (ili još bolje - 7) fizičkih zvučnika postavljenih po sobi.
ante-sb Ja uz moji sony tv imam ovaj soundbar i prezadovoljan
Vjerujem da si zadovoljan.
Nemam nikakvo iskustvo sa soundbarovima, ali po cijeni pretpostavljam da je to pila.
Meni osobno podosta skupo u ovom trenutku...
pravednik Dobar ali Samsungov HW-Q800T je bolji.
Pogotovo ako bi lik smanjio na 2800-3000
Baš ću se javiti kasnije.https://www.njuskalo.hr/kucno-kino/samsung-hw-q800t-kucno-kino-zapakirano-oglas-32985141
Trebalo bi to ići dosta dolje, jer je u SD 3200, barem koliko vidim preko nabave.. .
3600 je, 3200 je BF akcija za plaćanje preko PBZ visa premium.