Torla Da, 2018 model, uzeo sam jedan od zadnjih modela u elipsu za nekih 7400 ako se ne varam, ali stvarno se vise ne sjecam, moram provjerit racun. Bili su u sancti u isto vrijeme za 10500kn. Naravno da sam uzeo u elipsu. Pikirao sam jako dugo taj model i posto sam bacio kontroler u Xf9005, reko sam ko ha jebe idemo po pravi TV.

55" je i jedino sto takodjer nema 2.1 HDMI, odnosno koliko sam citao moguc je, ali Samsung ne zeli updejtat FW sto je supacki potez ali tak ce prodat novije modele. Mogli su tak i local dimming sredit (mracne scene znaju bit uzas ako ne podesis jako dobro postavke, no i dalje zna bi tamno).

Prije svega toga sam imao Samsung NU8002, proslogodisnji modeli su RU a sad valjda TU, on je bio izvandredan za TV nekog srednjeg ranga, slika je bila wow iako po rtingu ne izgleda tako, ali racunaj da je ovo 8+ po ocjenama stvarno vec visoki rang i nije sad da je ono losije bas toliko losije.

Ja bi se rastegnuo do 8500 i uzeo LG BX na akciji.

weky LGBT? 😃

LG ne kupujem ni mrtav, zamjerili su mi se do groba.

Xf 90 je premium serija
    Nista plastike nema
    Aluminijski okvir
    Ja ga imam
    Slika je savrsena jedino nema 120hz ali to me i nepati jer i 60hz je odlicno
    Uzivam ga gledati a pogotovo netflix filmove ili serije sa dolby visionom i atmosom(za atmos moras imati ili soundbara ili kucno kino koje ga podrzava)
    Samsung jos nema dolby vision ili atmos ako me sjecanje dobro pamti

Excommunicado Jel ima nekih dobrih videa gdje jasno mogu vidjet sta dobivam u tih 120 Hz-a?

@ante-sb Ne znam kak Samsung stoji s tim zvukom, nisam nesto istrazivao, ja sam zapeo na sluskama. Usporedno s tim modelom i mojim Samsungom, Samsung mi je drazi i vise volim njegove boje i sliku. Ali to je sve isto malo i do osobnog ukusa, oba su stvarno vrh. Velim, jedino je XF debel kao svinja i ni malo moderan u tom pogledu 🙂

• [deleted]

• Uređivano

foggy dobijes 120 fps-a 4k u igrama koje podrzavaju, dobit ces VRR kad sony updatea

Excommunicado
        Taj tv sam ja planirao kupit al sam odustao. Prvo cu vidjet kako sve funkcionira na trenutnom ( sony xe90 ).

Btw, imamo 2 članka za kupnju TV-a 😀

[deleted]
        Tih 4K je realno nebitna stavka jer niti jedna igra neće biti ni blizu nativnog 4K na 120 fps-a. Većinom će to biti između 1080p i 1440p što gura i HDMI 2.0

VRR...ko zna kad će to doći. Korisna stvarčica. Korisnija od 4k120

Nexus Baš sam danas gledao Dirt 5 analizu. Kad staviš u 120 fps mod, rezolucija je između 900p i 1440p ako sam dobro razumio. I da, kao što si rekao VRR je dosta dobra stvar.

Torrente nemoj slusat preporuke Sancte, taj tv u toj dimenziji ima IPS edge lit panel dok u dimenziji 55 i 65 ima IPS direct a tek u 75 i 85 ima VA panel.
          HDR ce biti los, crna ce biti siva itd

za te novce je puno bolje kupit XH90 ili samsung Q80T.

Koje su specifikacije uopce bitne na tv-u za gejmanje na konzoli?

Sad malo pogledao net

Modela XH9077 nema baš na tržištu

SD spustio cijenu za 500kn, sada je 8500kn...

Ali ima samo sa crnim rubom...

Vidio sam ih u živo, ali mi je puno ljepši sa srebrnim rubom.