Sad malo pogledao net

Modela XH9077 nema baš na tržištu

SD spustio cijenu za 500kn, sada je 8500kn...

Ali ima samo sa crnim rubom...

Vidio sam ih u živo, ali mi je puno ljepši sa srebrnim rubom.

Bome je, odlična cijena.

Htio sam 65 incha, jer smo preuredili stan i sada je sve novo, pa planiram uzeti mrcinu.

Iako sada imam 50, i ok je.

55 bilo još bolje, vjerojatno i dovoljno.

I sada da li "uštediti" tih 2,5k, pa eventualno uzeti soundbar ili nešto, ne znam..

Jel netko možda zna slijedeće...

Ovo je copy/paste teksta sa SD stranica

"Odlične Black Friday pogodnosti u periodu od 23.11. do 30.11.2020.g.: -20% popusta za plaćanja PBZ Premium Visa karticama do 24 rate uz promo kod PREMIUMBF20 te -15% popusta za ostala plaćanja do 12 rata uz promo kod BF15! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!"

Znači na cijenu 20% sa Visa karticom, a 15% za sve ostalo....ali na rate?

Što to znači u odnosu na to da odem u dućan i platim u gotovini? Kolika je cijena tada tj popust?

Logično mi je da je za keš cijena najniža tj u ovom slučaju kao da plaćam VIsa karticom....

Torla ista cijena je za keš i na rate. Nema dodatnih popusta na gotovinu.
      20% ako imaš Amex, 15% na ostale.

Ok, znači ova cijena(zaokružena) koju vidimo je cijena za gotovinu i za Visa karticu?

Još se dvoumim oko modela, ali čak malo i veličine...

Nekako se bojim uzet 65 incha... stalno gledam u svoj trenutnu 50-tku i mislim si kako će taj zid izgledati kad na njega stavim 65....

I da li bi 55 bilo aman taman, a za razliku uzeti neki soundbar ili nešto takvoga...

Slatke brige...

Torla TV ne moze bit prevelik, zlatno pravilo.

Torla da, ista cijena za visu odjednom i 24 rate. Mislim da bi i za običnu gotovinu dali 15%, ali vrlo lako je moguće da u dućanu i za keš daju 20%. Sad tek vidim da je kod ovog modela 15/10, be 20/15%...

Foggy kaže dobro, ne može biti prevelik. 😆
        Šteta kaj je 2.5 soma razlika, ali da, veliko je bolje.

Edit: btw, ja se i dalje nadam još boljim cijenama na sami BF petak.

Btw, zašto se više ne rade kućna kina. Živcira me to.
        Svaka čast soundbaru, ali ni uz najveću softversku simulaciju, neće dočarati 5 (ili još bolje - 7) fizičkih zvučnika postavljenih po sobi.

3600 je, 3200 je BF akcija za plaćanje preko PBZ visa premium.

Ja dizem ruke 🙂
          Gledao sam naruciti nesto izvan zemlje ali ili se nesalje ovamo ili ne salju tv i ostale tehnikalije (barem tamo gde sam nasao ok cene)
          Amazon prazan ili jako slicne cene ili ne salju (uglavnom sam gledao uk,nemacku, spaniju i italiju) ili ja ne znam da pretrazujem kako treba 🙂
          Tako da mi je ostala samo domaca Malta u opciji.
          Sony HX90 55" je zasad 1100 evri a samsung Q80T 55 " 1300 evrica.
          I to je predsatvljeno kao black friday deal.
          Tako da cekam do petka, mozda jos malo smanje cenu ili rasprodaju sve pa da nemrem nista ni kupit.
          Jedino sto je dobro, je to da oce prijatelj da kupi moj TV, tako da cu tu ustedeti nesto love.
          Da....razmisljao sam da puknem i za ovaj LG CX ali s obzirom da TV koristim i za PC...ipak sam odustao

AbelKOsMos I to je predsatvljeno kao black friday deal.
            Tako da cekam do petka, mozda jos malo smanje cenu ili rasprodaju sve pa da nemrem nista ni kupit

Ovako ću i ja vjerojatno završiti... hehehehe

Metoo. 😃
            Stvarno imam feeling da će se cijene još spustiti u petak. Ako možda ne na Sancti, barem na Elipsu ili Svijetu Medija.