Excommunicado Jel ima nekih dobrih videa gdje jasno mogu vidjet sta dobivam u tih 120 Hz-a?

@ante-sb Ne znam kak Samsung stoji s tim zvukom, nisam nesto istrazivao, ja sam zapeo na sluskama. Usporedno s tim modelom i mojim Samsungom, Samsung mi je drazi i vise volim njegove boje i sliku. Ali to je sve isto malo i do osobnog ukusa, oba su stvarno vrh. Velim, jedino je XF debel kao svinja i ni malo moderan u tom pogledu 🙂

• [deleted]

• Uređivano

foggy dobijes 120 fps-a 4k u igrama koje podrzavaju, dobit ces VRR kad sony updatea

Excommunicado
      Taj tv sam ja planirao kupit al sam odustao. Prvo cu vidjet kako sve funkcionira na trenutnom ( sony xe90 ).

Btw, imamo 2 članka za kupnju TV-a 😀

[deleted]
      Tih 4K je realno nebitna stavka jer niti jedna igra neće biti ni blizu nativnog 4K na 120 fps-a. Većinom će to biti između 1080p i 1440p što gura i HDMI 2.0

VRR...ko zna kad će to doći. Korisna stvarčica. Korisnija od 4k120

Nexus Baš sam danas gledao Dirt 5 analizu. Kad staviš u 120 fps mod, rezolucija je između 900p i 1440p ako sam dobro razumio. I da, kao što si rekao VRR je dosta dobra stvar.

Torrente nemoj slusat preporuke Sancte, taj tv u toj dimenziji ima IPS edge lit panel dok u dimenziji 55 i 65 ima IPS direct a tek u 75 i 85 ima VA panel.
        HDR ce biti los, crna ce biti siva itd

za te novce je puno bolje kupit XH90 ili samsung Q80T.

Koje su specifikacije uopce bitne na tv-u za gejmanje na konzoli?

Sad malo pogledao net

Modela XH9077 nema baš na tržištu

SD spustio cijenu za 500kn, sada je 8500kn...

Ali ima samo sa crnim rubom...

Vidio sam ih u živo, ali mi je puno ljepši sa srebrnim rubom.

Bome je, odlična cijena.

Htio sam 65 incha, jer smo preuredili stan i sada je sve novo, pa planiram uzeti mrcinu.

Iako sada imam 50, i ok je.

55 bilo još bolje, vjerojatno i dovoljno.

I sada da li "uštediti" tih 2,5k, pa eventualno uzeti soundbar ili nešto, ne znam..

Jel netko možda zna slijedeće...

Ovo je copy/paste teksta sa SD stranica

"Odlične Black Friday pogodnosti u periodu od 23.11. do 30.11.2020.g.: -20% popusta za plaćanja PBZ Premium Visa karticama do 24 rate uz promo kod PREMIUMBF20 te -15% popusta za ostala plaćanja do 12 rata uz promo kod BF15! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!"

Znači na cijenu 20% sa Visa karticom, a 15% za sve ostalo....ali na rate?

Što to znači u odnosu na to da odem u dućan i platim u gotovini? Kolika je cijena tada tj popust?

Logično mi je da je za keš cijena najniža tj u ovom slučaju kao da plaćam VIsa karticom....

Torla ista cijena je za keš i na rate. Nema dodatnih popusta na gotovinu.
              20% ako imaš Amex, 15% na ostale.

Ok, znači ova cijena(zaokružena) koju vidimo je cijena za gotovinu i za Visa karticu?

Još se dvoumim oko modela, ali čak malo i veličine...

Nekako se bojim uzet 65 incha... stalno gledam u svoj trenutnu 50-tku i mislim si kako će taj zid izgledati kad na njega stavim 65....

I da li bi 55 bilo aman taman, a za razliku uzeti neki soundbar ili nešto takvoga...

Slatke brige...

Torla TV ne moze bit prevelik, zlatno pravilo.