Btw, imamo 2 članka za kupnju TV-a
Koji tv uzeti za ps5?
Dobio sam preporuku iz sd
Naveo sam da ne bude skuplja od 7000kn
foggy Imaš dosta toga na Digital Foundry.
Nexus Baš sam danas gledao Dirt 5 analizu. Kad staviš u 120 fps mod, rezolucija je između 900p i 1440p ako sam dobro razumio. I da, kao što si rekao VRR je dosta dobra stvar.
[deleted]
Torrente nemoj slusat preporuke Sancte, taj tv u toj dimenziji ima IPS edge lit panel dok u dimenziji 55 i 65 ima IPS direct a tek u 75 i 85 ima VA panel.
HDR ce biti los, crna ce biti siva itd
za te novce je puno bolje kupit XH90 ili samsung Q80T.
Koje su specifikacije uopce bitne na tv-u za gejmanje na konzoli?
[deleted]
- Uređivano
Sad malo pogledao net
Modela XH9077 nema baš na tržištu
SD spustio cijenu za 500kn, sada je 8500kn...
Ali ima samo sa crnim rubom...
Vidio sam ih u živo, ali mi je puno ljepši sa srebrnim rubom.
[deleted]
- Uređivano
Torla [https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kd-55xh9077-4k-android-2020g.html]odlicna prilika(url)
Bome je, odlična cijena.
Htio sam 65 incha, jer smo preuredili stan i sada je sve novo, pa planiram uzeti mrcinu.
Iako sada imam 50, i ok je.
55 bilo još bolje, vjerojatno i dovoljno.
I sada da li "uštediti" tih 2,5k, pa eventualno uzeti soundbar ili nešto, ne znam..
Jel netko možda zna slijedeće...
Ovo je copy/paste teksta sa SD stranica
"Odlične Black Friday pogodnosti u periodu od 23.11. do 30.11.2020.g.: -20% popusta za plaćanja PBZ Premium Visa karticama do 24 rate uz promo kod PREMIUMBF20 te -15% popusta za ostala plaćanja do 12 rata uz promo kod BF15! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!"
Znači na cijenu 20% sa Visa karticom, a 15% za sve ostalo....ali na rate?
Što to znači u odnosu na to da odem u dućan i platim u gotovini? Kolika je cijena tada tj popust?
Logično mi je da je za keš cijena najniža tj u ovom slučaju kao da plaćam VIsa karticom....
Ok, znači ova cijena(zaokružena) koju vidimo je cijena za gotovinu i za Visa karticu?
Još se dvoumim oko modela, ali čak malo i veličine...
Nekako se bojim uzet 65 incha... stalno gledam u svoj trenutnu 50-tku i mislim si kako će taj zid izgledati kad na njega stavim 65....
I da li bi 55 bilo aman taman, a za razliku uzeti neki soundbar ili nešto takvoga...
Slatke brige...
- Uređivano
Torla da, ista cijena za visu odjednom i 24 rate. Mislim da bi i za običnu gotovinu dali 15%, ali vrlo lako je moguće da u dućanu i za keš daju 20%. Sad tek vidim da je kod ovog modela 15/10, be 20/15%...
Foggy kaže dobro, ne može biti prevelik.
Šteta kaj je 2.5 soma razlika, ali da, veliko je bolje.
Edit: btw, ja se i dalje nadam još boljim cijenama na sami BF petak.
Ja uz moji sony tv imam ovaj soundbar i prezadovoljan
- Uređivano
Dobar ali Samsungov HW-Q800T je bolji.
Pogotovo ako bi lik smanjio na 2800-3000
Baš ću se javiti kasnije.
https://www.njuskalo.hr/kucno-kino/samsung-hw-q800t-kucno-kino-zapakirano-oglas-32985141