TITANXIS

Da li misliš da su RDR2 počeli raditi iz nule?

Naravno. Igra je bila u razvoju 7 godina, oni ne štancaju naslove.

Nexus Sve je meni to jasno i još da su svako drvo radili zasebno i sve je to 5, Rockstar je genijalan bez sumnje ali da li ti misliš da nisu ništa posuđivali iz GTA5 i uvezli u RDR2?

TITANXIS

ali da li ti misliš da nisu ništa posuđivali iz GTA5 i uvezli u RDR2?

Ti si otišao od tvrdnje da je Rockstar iskoristio GTA5 mapu kao uzorak u RDR2 to ovoga sada...nema veze s vezom.
      Iz GTA su uzeli svoje iskustvo, novac i resurse koje su zaradili i uložili u RDR2. Uzeli su svoj engine koji je unaprijeđen i tjt.

Ne, ne vidim što bi to oni mogli uzeti iz potpuno drugačije igre.

A mislim sve što moraš napraviti je prošetati mapom u obe igre.

Nema asseta koji je sličan, a kamoli isti.

wooddiebone Nisam šetao nek jahao i vozio se. Kad prođeš story mode i odradiš sporedne misije pa onda produljuješ si umjetno igru proučavanjem okoliša trenutno mislim na RDR2 a kod GTA5 vozikaš se po planinama, popeo se jednom autom na mislim najviši vrh na koji možeš autom kod žičare i tako uočavaš i proučavaš teren pa vidiš neke sličnosti sa RDR2 o kojima ću ti možda napisat u privatnoj poruci da ne spojlam.

Možeš i meni molim te, živo me zanimaju te sličnosti.

buz Maloprije sam išao istraživati malo na YT o tim sličnostima, dodirnih točaka GTA5 i RDR2 kojih ima jako puno i naletio na ovog tipa i njegov video koji je naravno pod upitnikom ali ja vjerujem da je tako. Ima toga sigurno još na internetu. Naravno i ja sam se posvjedočio da je tome tako. Ne želim da se ovo sad pretvori u raspravu o mapama RDR2 i GTA5 jesu ili nisu slične pa ovime završavam o tome. Tema je ipak koji je po vama najbolji otvoreni svijet u igrama trenutne generacije. Poslat ću ti u privat svoja zapažanja o nekim dijelovima područja koja su gotovo ista u obje igre. Ne vjerujem da je to puka slučajnost iako i ta mogućnost postoji.

TITANXIS
            Znao sam da si pogledao neki video na YT-u u 3 ujutro i onda radio takvu tvrdnju...čak sam želio i odgovoriti odmah na taj način, ali eto...

Nexus Varaš se, prvi put tražio istomišljenike i vidim ovaj video i postao ga ovdje. Napisao sam da je gotovo sa ovim ali povuko si me za jezik.

Mislim da je poanta izjave Same World svodi na to da se potencijalno nalaze u istom svemiru i kontinuitetu RDR i GTA HD, ali dalje od toga, pogotovo u smislu tehničke sličnosti mislim da je ipak malo previše stretch.

Horizon Zero Dawn i RDR 2

wooddiebone
                Nema se tu šta mislit! "same world" - to i znači u ISTOM svemiru, kao šta su Control i Alan Wake u istom svemiru, tj naslov videa je trebao biti "same universe"

On je to nikako preveo i eto ti nepotrebnih tvrdnji i rasprava.

Nemaju veze sa vezom te dvije mape

Witcher 3. RDR2 nisam igrao i kako je krenilo nikad ga neću ni stić igrat, pa ne mogu komentirat.

Kaj svi briju po RDR2, mislim sve pet fakat je awesome ali kak se to uopce moze natjecat s recimo World of Warcraftom?

Super je RDR2, ali više wow trenutaka sam doživio u Elite: dangerous. Za one koji vole istraživati dušu dalo.

20 dana kasnije

doctorfreak
                Ja sam na prvom prelasku, trenutno na epilogu. Potpisujem sve šta si napisa, ne želim da ova igra završi.

Uvod mi je jedan od najdražih u igrama...perfekcija.

Igra baš zaokupi čovjeka. Prekrasan i atmosferičan svijet sa puno sadržaja.