buz Da jesam, U pravu si. Ok krivo sam se izrazio pa se tak i shvatilo. Poanta je drugačija. Ja spomenuo tu mapu iz drugih razloga a ne da možda spočitam Rockstaru što radi copy paste stvari u svojim igrama. mada ima istine u tome jer zbilja preoblikuju stvari u igrama. Da li misliš da su RDR2 počeli raditi iz nule? Očito da pojam mape nije svima isti. Mapa je tu da ima orijentalnu svrhu a ne drugi naziv za svijet po kojem se krećemo igri kao što u stvarnom svijetu je to satelitska snimka koja prikazuje svijet onakav kakav je. Nije mi bila namjera da te dvije mape svrstavam u mape sa istim svijetom, mjestom kak već hoćeš da to nazovem. Nadovezao sam se na Flippera kojemu je naj svijet ikad od RDR2. i ja napisao i GTA5. Razlika između RDR2 i GTA5 je u razdoblju događaja što se kreacije svijeta tiče, eto. Neko voli aute, gradsku vrevu modernog svijeta, pa će mu draži bit GTA5 a neko voli konje, divljinu, prirodu, divlji zapad pa će mu draži bit RDR2 a meni su obje dobre OW igre sa fantastičnim svijetom jer imaju sličnu šablonu, struktura gameplaya, mehanika, Zaboga, radili su ih ista kompanija. Mišljenja sam da većina nas voli igre ipak po gameplayu i priči, općenito atmosferi a manje po mjestu i vremenu događaja. Vrag je u detaljima pa preferiramo različito. Ponavljam da se ne radi o istom svijetu sa istim mjestom što ti očekuješ od istih mapa. A sad idem pogledat to sa mapom koje si naveo od Ubisofta. Inače bezveze mi je da se prepucavamo oko gluposti, ko je u krivu a ko u pravu. Pozz!