Nexus Varaš se, prvi put tražio istomišljenike i vidim ovaj video i postao ga ovdje. Napisao sam da je gotovo sa ovim ali povuko si me za jezik.

Mislim da je poanta izjave Same World svodi na to da se potencijalno nalaze u istom svemiru i kontinuitetu RDR i GTA HD, ali dalje od toga, pogotovo u smislu tehničke sličnosti mislim da je ipak malo previše stretch.

Horizon Zero Dawn i RDR 2

wooddiebone
    Nema se tu šta mislit! "same world" - to i znači u ISTOM svemiru, kao šta su Control i Alan Wake u istom svemiru, tj naslov videa je trebao biti "same universe"

On je to nikako preveo i eto ti nepotrebnih tvrdnji i rasprava.

Nemaju veze sa vezom te dvije mape

Witcher 3. RDR2 nisam igrao i kako je krenilo nikad ga neću ni stić igrat, pa ne mogu komentirat.

Kaj svi briju po RDR2, mislim sve pet fakat je awesome ali kak se to uopce moze natjecat s recimo World of Warcraftom?

Super je RDR2, ali više wow trenutaka sam doživio u Elite: dangerous. Za one koji vole istraživati dušu dalo.

20 dana kasnije

doctorfreak
    Ja sam na prvom prelasku, trenutno na epilogu. Potpisujem sve šta si napisa, ne želim da ova igra završi.

Uvod mi je jedan od najdražih u igrama...perfekcija.

Igra baš zaokupi čovjeka. Prekrasan i atmosferičan svijet sa puno sadržaja.

dormin

Od ovoga trenutka sam znao da je stvarno jedinstveno iskustvo od igre.