Pročitaj na portalu
Članak

Koji je po vama najbolji otvoreni svijet generacije?

Generaciju iza nas u budućnosti ćemo promatrati kao onu koja je napravila tranziciju iz linearnih svjetova u otvorene. Pregršt igara s tradicionalno linearnim pristupima napravilo je iskorak u otvoreni svijet. Neke su to napravile uspješno, neke ne, a veterani takvog pristupa iz prošlih generacija nastavili su pomicati granice. Činjenica je da nikada nismo imali veće, ljepše i življe svjetove. U kojoj open world igri ste najviše uživali? Koji vam je najbolji otvoreni svijet ove generacije?

RDR2 mislim da nema konkurencije. Nisam najviše uživao u toj igri, ali objektivno mislim da boljeg i kompletnijeg open worlda nije bilo.

kakvi RDR, GTA, i ostali.

Giphy - Its Time Hbo GIF by Lovecraft Country
    .
    .
    .
    .
    .

NO MAN'S SKY MOŽDA NEMA NAJBOLJI OTVORENI OPEN WORLD ALI IMA NAJBOLJE OTVORENI OPEN WORLD. gotta count for something!

Definitivno ono što sam imao prilike odigrati je Red Dead Redemption 2, predivan svijet divljeg zapada a odmah iza njega Grand Theft Auto 5. Sad ne znam da li GTA5 spada samo u 7 generaciju s obzirom da je izdan i za PS4 a nije posebno remasteriziran za PS4 kao što je to bio slučaj sa TLOU.

buz Slažem se ali ja sam i najviše užival u toj igri od OW igara.

Bez ikakve dvojbe - RDR 2. Ne samo ovu generaciju, nego općenito mislim da ima najbolji svijet ikad stvoren u igrama.

RDR2, nakon toga Witcher 3. Ovdje je barem izbor jednostavan.

The witcher 3 nakon njega ghost of thushima 😄

RDR2. Nije najbolja open world igra, ali ima najbolji otvoreni svijet.

weky Da su uzeli još 2 godine razvoja, bio bi u potpunosti u pravu. Ovako je jedino što su ostavili za sobom niz slomljenih srca ljubitelja apokalipse i swing jazza.