Samo da znas to sto je fenix napisao 192.168.1.50 je samo primjer, nemaju svi isto. U tvom slucaju je 5 treci broj umjesto 1. Znaci pokusaj sad sve tako, ali samo taj treci broj svugdje umjesto 1 gledaj kao 5.

Znaci i pod exposed host napisi isto, i pod ip na konzoli. Ostalo bi trebalo sve biti ok kako je bilo i na slikama iznad.

Evo da ti malo olaksam:

PS4

1. Settings
  2. Network
  3. Set Up Internet Connection
  4. Odaberete nacin spajanja - LAN ili WiFi
  5. How to set set up the internet connection - CUSTOM
  6. IP address Settings - MANUAL
  7. Unesite adrese kako pise ispod:

IP address 192.168.5.50
Subnet Musk 255.255.255.0
Default router 192.168.5.1
Primary DNS 192.168.5.1
Secondary DNS 0.0.0.0.

Potvrdite s - NEXT
MTU Setteings - Automatic
Proxy server - Do Not Use

PC
Siemens SX763 & SE555

1. U browseru idete na 192.168.5.1 (adresa rutera)
  2. Sad ce vas traziti lozinku za pristup ruteru (default: admin
  3. Advanced Settings
  4. Internet
  5. Address Translation (NAT)
  6. Exposed Host
  7. Local IP address - Tu upisati 192.168.5.50 , popuniti kućicu ENABLE i kliknuti ADD

Znači sve sam napravio kako si rekao i kako su oni rekli i opet mi prikaze NT2 🙄🙄😤😤😤😒😒😒😪😪😪

Bas cudno. Ja sam i sebi i par frendova potpuno isto napravio pa sve bilo ok.

Ma 1000 posto sam sve uradio isto i opet neće . 😪😪😪😪 Strava !

Evo sada me zvali iz iskona kazu da mi mogu uvesti 30-50 Mbps pa sada nije tako crno strpiti cu se tjedan dana i da vas pitam jeli zna koji router daju i koji mozda mogu tražiti da ne budem opet imao komplikacija .

SLUČAJNO ako netko zna u čemu je problem slobodno neka se javi bar za vikend mogu nešta odigrati 😤

HideooKoojima Pa meni je samo jednom pukla veza u 6-7 mjeseci što sam ga koristio. Sad ti imam od kolega na testiranje innbox novi sa vectoringom i ostalim điđa miđama koji je vrh! Iskon ti je zbilja super, samo što trebaš čekati cca 15 dana da ti tehničar dođe sa svime.

Super onda i jeli mi mozes ti pomoci zasto na nt2 nemogu postaviti ako sam sve uradio isto .

HideooKoojima Da, jbga onda.
      Fenix je tu najveci strucnjak, ako on to nemoze sredit, moj savjet je da se strpis dok ti dođe tehnicar sa novim ruterom i neka on to sve sredi. Meni osobno prosle god kad sam dobio optiku t-comov tehnicar je sve zivo namjestio da mi pogoduje online igranju tj konzoli. Zvao je i u upravu da promjene neke fore, ne kuzim se ja u to sve sto su pricali, ali ugl svaka mu cast. Sve vrhunski radi 🙂

Soul

Pa gle meni je istekao ugovor i bio sam zvao T-Com kazu da mi mogu ponuditi Max 20 Mbps internet LOL i ja sam im rekao da bi uzeo Max Tv plus internet pa čudi me da mi nemogu bolju vezu ponuditi 🙄

A nije samo ta opcija. Ali da me ubiješ, ne sjećam se druge. Moraš još nešto podesiti. Probam se sjetiti.