Uradio sam sve tako i opet je NT 3 Aj uslikam sve pa tu sve postam iako ima malo više posla.
Internet + TV
Sudeci po tvojim slikama gore ti nisi uopce dodjelio staticnu ip adresu na konzolu, vec imas defaultnu 192.168.5.1
Samo da znas to sto je fenix napisao 192.168.1.50 je samo primjer, nemaju svi isto. U tvom slucaju je 5 treci broj umjesto 1. Znaci pokusaj sad sve tako, ali samo taj treci broj svugdje umjesto 1 gledaj kao 5.
Znaci i pod exposed host napisi isto, i pod ip na konzoli. Ostalo bi trebalo sve biti ok kako je bilo i na slikama iznad.
A da te pitam subnet mask je uvijek 255.255.255.0?
- Uređivano
Evo da ti malo olaksam:
PS4
- Settings
- Network
- Set Up Internet Connection
- Odaberete nacin spajanja - LAN ili WiFi
- How to set set up the internet connection - CUSTOM
- IP address Settings - MANUAL
- Unesite adrese kako pise ispod:
IP address 192.168.5.50
Subnet Musk 255.255.255.0
Default router 192.168.5.1
Primary DNS 192.168.5.1
Secondary DNS 0.0.0.0.
Potvrdite s - NEXT
MTU Setteings - Automatic
Proxy server - Do Not Use
PC
Siemens SX763 & SE555
- U browseru idete na 192.168.5.1 (adresa rutera)
- Sad ce vas traziti lozinku za pristup ruteru (default: admin
- Advanced Settings
- Internet
- Address Translation (NAT)
- Exposed Host
- Local IP address - Tu upisati 192.168.5.50 , popuniti kućicu ENABLE i kliknuti ADD
Jesi probao restartat ruter nakon toga?
Jesam i opet nt3 , stvarno nemam riječi !
Bas cudno. Ja sam i sebi i par frendova potpuno isto napravio pa sve bilo ok.
Ma 1000 posto sam sve uradio isto i opet neće . Strava !
- Uređivano
Evo sada me zvali iz iskona kazu da mi mogu uvesti 30-50 Mbps pa sada nije tako crno strpiti cu se tjedan dana i da vas pitam jeli zna koji router daju i koji mozda mogu tražiti da ne budem opet imao komplikacija .
SLUČAJNO ako netko zna u čemu je problem slobodno neka se javi bar za vikend mogu nešta odigrati
HideooKoojima Zyxela daju
Jeli taj valja samo da znam ?
HideooKoojima Pa meni je samo jednom pukla veza u 6-7 mjeseci što sam ga koristio. Sad ti imam od kolega na testiranje innbox novi sa vectoringom i ostalim điđa miđama koji je vrh! Iskon ti je zbilja super, samo što trebaš čekati cca 15 dana da ti tehničar dođe sa svime.
Super onda i jeli mi mozes ti pomoci zasto na nt2 nemogu postaviti ako sam sve uradio isto .
HideooKoojima Nisam ti to nikad radio tako da se ne razumijem u to, nažalost.
Soul
Znam da je glupo ali da li si mislio ugasio pa upalio router ? To jesam