Za početak ovo je samo moje mišljenje i nakon ovog se više ne vraćam u ovu temu jer ću reći sve što sam imao za reći
generalno gledajući problem Joelove smrti nije na način koji je ubijen već na sam storytelling oko i nakon njegove smrti
Mene bi zanimalo kako bi vi ostali ND fanatici reagirali da sad izadje novi nastavak Uncharteda i da nakon 20 minuta netko ubije Drakea, kreneš igrati sa tim likom i onda saznaš na 70-80% igre nešto u stilu "Drake killed my nana when i was 5 years old" type of revenge priče. STUNnING AND BRAVE
Halo kako mozete pušit to? Abby je tako jebeno arogantan lik da je jednotavno unlikeable. Bitno da je "amazing"
STUNNING AND BRAVE my ass. Napraviš super fucking amazing lika kao što je Joel i onda ga offaš unutar 20 minuta u najgoroj mogućoj sceni ikad kako bi onda Ellie imala svoj "revenge" story. To me podsjeća na the 100 scenu kad jednog od boljih likova ubije stray bullet.
To nije surovo to je čisto debilno. Da sam bio ja taj koji je igrao a ne da sam gledao frendicu koja igra ja bi iste sekunde ugasio igru nakon toga.
I te spike HURR DURR moraš završit igru da bi sve pokopčao. Hellooouuuuuuu
Kad jedeš hamburger želiš uživati u njemu a ne da imap 80% kruha i nešto malo mesa u sredini. Tako je i sa videoigrama. Iako podržavam da treba biti "suspence" i "cliffhander" scena ovo je jebeno previše i predugo.
možete se ne složiti samnom ali ja se kladim da igrate uncharted novi i da vam ubiju drakea na isti način kao što su ubili joela sad bi se plakalo i pljuvalo.
stunning and brave