The Last Of Us Part II – spoiler tema (pročitati prvi post, spoiler tag must)
Opa! Dobila si pristup
Ja sam čak i kad sam original igrao bio malo šokiran sa pokoljem koji je Joel napravio nad Fireflyima koji su kroz čitavu igru zapravo epitom good guysa.
I bilo mi je jasno da nema nastavka bez da vidimo Joela kako odgovara za taj pokolj.
Kako skida infectede šakama, nešto predivno.
I automatska puška sa opcijom bursta?
Ma može, daj mi varijacije.
Ma Abby je zakon.
Iskreno rađe bi nju htio poznat IRL nego Ellie.
Za početak ovo je samo moje mišljenje i nakon ovog se više ne vraćam u ovu temu jer ću reći sve što sam imao za reći
generalno gledajući problem Joelove smrti nije na način koji je ubijen već na sam storytelling oko i nakon njegove smrti
Mene bi zanimalo kako bi vi ostali ND fanatici reagirali da sad izadje novi nastavak Uncharteda i da nakon 20 minuta netko ubije Drakea, kreneš igrati sa tim likom i onda saznaš na 70-80% igre nešto u stilu "Drake killed my nana when i was 5 years old" type of revenge priče. STUNnING AND BRAVE
Halo kako mozete pušit to? Abby je tako jebeno arogantan lik da je jednotavno unlikeable. Bitno da je "amazing"
STUNNING AND BRAVE my ass. Napraviš super fucking amazing lika kao što je Joel i onda ga offaš unutar 20 minuta u najgoroj mogućoj sceni ikad kako bi onda Ellie imala svoj "revenge" story. To me podsjeća na the 100 scenu kad jednog od boljih likova ubije stray bullet.
To nije surovo to je čisto debilno. Da sam bio ja taj koji je igrao a ne da sam gledao frendicu koja igra ja bi iste sekunde ugasio igru nakon toga.
I te spike HURR DURR moraš završit igru da bi sve pokopčao. Hellooouuuuuuu
Kad jedeš hamburger želiš uživati u njemu a ne da imap 80% kruha i nešto malo mesa u sredini. Tako je i sa videoigrama. Iako podržavam da treba biti "suspence" i "cliffhander" scena ovo je jebeno previše i predugo.
možete se ne složiti samnom ali ja se kladim da igrate uncharted novi i da vam ubiju drakea na isti način kao što su ubili joela sad bi se plakalo i pljuvalo.
stunning and brave
Znam da je sjebano, ali stavite neku referencu ako je moguće (a bez spojlanja) gdje ste otprilike da znamo čitat. Ove zadnje spojlere ni ne otvaram.
Ako ste prešli igru javite da vam dam pristup full otvorenoj temi.
Uncharted je totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju. Iako je Drake pobio otprilike jednu manju državicu na svojim putovanjima.
Uncharted 4 ima najbolji kraj jednog serijala ikad, a isti writing tim je zaslužan za TLOU2.
Oni znaju o čemu pišu i znaju koju priču žele ispričati.
A ako ti je Abby unlikable lik ok, to je subjektivno. Meni je osobno zakon i nakon 5-6 sati igre s njom imam istu privrženost njoj kao i Ellie.
Obe su zapravo vrlo slični likovi, ali Abby je nabildana i sad je to problem. Ne mora svaki lik bit spank material da bi bio kvalitetan i dobar.
Čak mi je Abby ugodnija karakterom nego Ellie koja je edgelord najveći (da se razumijemo, zato ju volimo) i već sam spomenuo da bi se rađe družio sa Abby u stvarnom životu.
Ali eto. To se događa kad pisac ima zacrtan cilj i pokušava napisati najbolju priču koju može, a ne pratiti želje fanova.
Mislim, George R.R. Martin si je ubio najboljeg lika (Robb fakin Stark) u praktički začetcima svog serijala koji je dan danas smatram jednim od najboljih fantasy djela ikada. A ubio ga je na način da bi najrađe zapalio svijet jer znaš da postoje takva govna koja su sposobna tak neš napraviti.
Joel je napravio Abby puno goru stvar nego je Abby napravila Joelu. I to je to.
Fenix
Ja sam na početku druge polovice igre, ako ne znaš na što mislim, nisi došao do tamo.
Svi spoiler do navečer su tu negdje smješteni.
- Uređivano
ono kad moram odgovorit iako sam rekao da ne mogu. Jače od života.
oh shut the fuck up ovo si izvukao iz guzice sad fakat.
oh shut the fuck up broj 2.
Joel je ubio you know who zato što mu je bio na putu da spasi Ellie. Ona je njega ubila for fucking revenge. I to ga je izmasakrirala. Sry bro in my eyes, ona je Ellie napravila masu gore nego Joel Abby. Abby barem nije morala gledati. I da se razumijemo, Joel koji je u jednom danu singlehandledly masakrirao 100 ljudi nije mogao obuzdati jednog doktora? Joel koji je autom pokusao pregazit lika jer mu nije vjerovao da je ozlijeđen. Taj Joel ne bi nikad ali NIKAD bio u sobi sa abby i ostalima a da ih ne drži sve na nišanu, nebitno koliko godina prošlo. Taj instinkt se ne gubi.
I nikad više nemoj last of us 2 usporedit sa serijalom George R.R. Martina (knjige ne serija). Preloše dude.

@wooddiebone sry morao sam stavit 4 spoilera inace mi pol teksta viri vani -___-
- Uređivano
Ne slažemo se.
Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi.
Sve je glupost.
Zapeo si za taj stunning and brave jebote, zato što je internet to krenuo srat, a niko pojma nema o čemu se to radi.
Abby je najnormalniji lik koji po ničemu ne predstavlja taj pojam niti po ičemu osim tjelesnoj građi ne odskače od bilo kojeg drugog lika.
Zato tvrdim da nije bilo leakova, situacija sa Abby bi bila totalno drugačija. Sa Joelom možda i ne, jer je to fakat kontroverzna odluka pisaca, ali Abby je u startu prikazana kao transvestit kojeg ganja sekta kršćanskih fanatika koji su prikazani kao negativci i to nije normalno jer Niel Cuckmann židov pokušava gurati svoju bolesnu agendu u naše normalne i čedne živote.
OH SHUT THE FUCK UP TI
Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi.
- Uređivano
@resident_evil pazi sa tim spoilerima kako ih stavljas hahaha da ti tekst ne viri vani xD
Baš me još uvijek drži to da bi se lakše žvakala ovak teška tema nakon jedne još igre.
Možda da su u njoj i Abby ubacili pa da nam u trojci otkriju taj revelation zašto napravi to što napravi.

- Uređivano
Nope. Ja leakove nisam ni vidiio. 99% gameplaya sam vidio sam svojim očima. stalno zapinješ za izgled Abby kao da je to TEBI bitno. Koga boli kurac dal je trans, gay, bisex ili jebeni unicorn. Koga boli kurac za izgled. Izvadili su žensku iz paštete, dali su joj best in class voice actress, ubili Joela i onda ti dali "dobro" objašnjenje X sati nakon toga, gdje si ti to hands down prihvatio nagužen da je to OK zato što je situacija takva i takva. To NIJE ok. Jel ti voliš nositi tijesne cipele tako da imaš onaj fantastičan osjećaj kad ih skineš kasnije? Last of us 2 priča je upravo to. Ali ovako i onako nije bitno što ja mislim. Pripisat ćeš ti meni mišljenje.
I već kad si SJW nastrojen nastoji biti politički korektan i naučit što je transvestit a što transeksualna osoba/transrodna osoba.
wooddiebone Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi
"Očito je da _____"
"Zapeo si za _____"
"Sve je glupost. "
Dude sad se već iz SJW pretvaraš se u SJW tviteraša. Whole new fucking level.
Ta fora gdje ti zasigurno znaš i zacrtaš moje mišljenje je vrlo šupački nastrojena fora.
možda je tebi gluposti. Meni nije. Izneseš mišljenje o svijetu u kojem Drake živi i onda nastaviš tekst u kojem Drakeu pripisujes killcount Doom Guya. Ali to je ok zato što je to totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju.
Da se razumijemo. Ne basham Uncharted. Moram to naglasiti jer već vidim kako mi Woodie pripisuje mišljenje.
"Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi."
actually jesam ali si se odlučio oglušit na njega. Kao i inače.
ali na kraju ne znam zašto se raspravljam s nekime koji TLOU2 uspoređuje sa A Song of Ice and Fire i kojem je Mass Effekt priča po kvaliteti na razini LOTRa.
Nemamo više što pričati.
I onda se žališ da ja tebi pripisujem mišljenja.
Mass Effect je jedan od najboljih svijetova ikad stvorenih u bilo kojem mediju.
I po tome je na istom pedastalu kao i LOTR koji u odnosu na njega samo ima više materijala.
Kvaliteta world-buildinga je ista nevjerojatna razina.
Igre su odavno prestale bit "onaj medij koji se trudi biti" i postale su dostojne filma i knjige.
Usudim se reći baš zbog ovakvih priča kakva je TLOU2.
A super je kad možeš cherry-pickati svoj wokeness pa recimo na Discordu pričati kak je n word rasizam, a onda se razbacivati sa stunning and brave po internetima.
Last of Us 2 je očiti primjer kako 4chan i alt-right funkcioniraju, a najžalosnije je kaj ljude koji nisu budale uspiju uvjerit u što god žele.
Ista stvar je i sa libtard pizdarijama.
Što god izađe da se imalo trudi ne bit dosadno i jednolično i niz dlaku svima, pola populacije automatski prelazi u čimpanze koje se gađaju govnima. Ako se ne sviđa meni, neće se nikom.
Buraz stani sa strane i gledaj budale kak se mlate i ne daj da te uvuku u to.
wooddiebone A super je kad možeš cherry-pickati svoj wokeness pa recimo na Discordu pričati kak je n word rasizam, a onda se razbacivati sa stunning and brave po internetima.
N word je rasizam. Ne trebas biti woke da bi to znao?
Stunning and brave je south park meme?
Guglaj druze. Nemoj vise.
Znam ja od kud je Stunning and brave. Koristi se za gluposti vezane sa transseksualcima, a ne sa nabildanim ženama.
Tebe samo strah jer Abby ima više kila mišića od nas dvoje zajedno.
Dzapic ima vise misica od vas dva a kamoli Abby