> wooddiebone Zato tvrdim da nije bilo leakova, situacija sa Abby bi bila totalno drugačija
Nope. Ja leakove nisam ni vidiio. 99% gameplaya sam vidio sam svojim očima. stalno zapinješ za izgled Abby kao da je to TEBI bitno. Koga boli kurac dal je trans, gay, bisex ili jebeni unicorn. Koga boli kurac za izgled. Izvadili su žensku iz paštete, dali su joj best in class voice actress, ubili Joela i onda ti dali "dobro" objašnjenje X sati nakon toga, gdje si ti to hands down prihvatio nagužen da je to OK zato što je situacija takva i takva. To NIJE ok. Jel ti voliš nositi tijesne cipele tako da imaš onaj fantastičan osjećaj kad ih skineš kasnije? Last of us 2 priča je upravo to. Ali ovako i onako nije bitno što ja mislim. Pripisat ćeš ti meni mišljenje.
I već kad si SJW nastrojen nastoji biti politički korektan i naučit što je transvestit a što transeksualna osoba/transrodna osoba.
wooddiebone Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi
"Očito je da _____"
"Zapeo si za _____"
"Sve je glupost. "
Dude sad se već iz SJW pretvaraš se u SJW tviteraša. Whole new fucking level.
Ta fora gdje ti zasigurno znaš i zacrtaš moje mišljenje je vrlo šupački nastrojena fora.
možda je tebi gluposti. Meni nije. Izneseš mišljenje o svijetu u kojem Drake živi i onda nastaviš tekst u kojem Drakeu pripisujes killcount Doom Guya. Ali to je ok zato što je to totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju.
Da se razumijemo. Ne basham Uncharted. Moram to naglasiti jer već vidim kako mi Woodie pripisuje mišljenje.
"Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi."
actually jesam ali si se odlučio oglušit na njega. Kao i inače.
ali na kraju ne znam zašto se raspravljam s nekime koji TLOU2 uspoređuje sa A Song of Ice and Fire i kojem je Mass Effekt priča po kvaliteti na razini LOTRa.
> wooddiebone Zapravo, trenutno imam dojam da bi se ova igra puno lakše probavila kad bi bila treća u nizu, odnosno kad bi između jedinice i dvojke imali još bar jednu punu igru u kojoj uživamo u vezi Joela i Ellie.
> wooddiebone I bilo mi je jasno da nema nastavka bez da vidimo Joela kako odgovara za taj pokolj.
Nemamo više što pričati.