Znam da je sjebano, ali stavite neku referencu ako je moguće (a bez spojlanja) gdje ste otprilike da znamo čitat. Ove zadnje spojlere ni ne otvaram.
Ako ste prešli igru javite da vam dam pristup full otvorenoj temi.
Znam da je sjebano, ali stavite neku referencu ako je moguće (a bez spojlanja) gdje ste otprilike da znamo čitat. Ove zadnje spojlere ni ne otvaram.
Ako ste prešli igru javite da vam dam pristup full otvorenoj temi.
Fenix
Ja sam na početku druge polovice igre, ako ne znaš na što mislim, nisi došao do tamo.
Svi spoiler do navečer su tu negdje smješteni.
ono kad moram odgovorit iako sam rekao da ne mogu. Jače od života.
@resident_evil pazi sa tim spoilerima kako ih stavljas hahaha da ti tekst ne viri vani xD
wooddiebone Očito je da ti mišljenje oko nekih stvari kroje drugi
"Očito je da _____"
"Zapeo si za _____"
"Sve je glupost. "
Dude sad se već iz SJW pretvaraš se u SJW tviteraša. Whole new fucking level.
Ta fora gdje ti zasigurno znaš i zacrtaš moje mišljenje je vrlo šupački nastrojena fora.
možda je tebi gluposti. Meni nije. Izneseš mišljenje o svijetu u kojem Drake živi i onda nastaviš tekst u kojem Drakeu pripisujes killcount Doom Guya. Ali to je ok zato što je to totalno drugi tip narativa i worldbuildinga u kojem se takve stvari ne događaju.
Da se razumijemo. Ne basham Uncharted. Moram to naglasiti jer već vidim kako mi Woodie pripisuje mišljenje.
"Nisi mi iznio niti jedan argument koji nisam već tisuću puta vidio i prežvakao u glavi."
actually jesam ali si se odlučio oglušit na njega. Kao i inače.
ali na kraju ne znam zašto se raspravljam s nekime koji TLOU2 uspoređuje sa A Song of Ice and Fire i kojem je Mass Effekt priča po kvaliteti na razini LOTRa.
wooddiebone A super je kad možeš cherry-pickati svoj wokeness pa recimo na Discordu pričati kak je n word rasizam, a onda se razbacivati sa stunning and brave po internetima.
N word je rasizam. Ne trebas biti woke da bi to znao?
Stunning and brave je south park meme?
Guglaj druze. Nemoj vise.
Znam ja od kud je Stunning and brave. Koristi se za gluposti vezane sa transseksualcima, a ne sa nabildanim ženama.
Tebe samo strah jer Abby ima više kila mišića od nas dvoje zajedno.
Dzapic ima vise misica od vas dva a kamoli Abby
Završen Day 3 i popratno