- Uređivano
Horizon Forbidden West
deathwish Ak radiš popodne igraš ujutro dok je u jaslama/vrticu.
I naravno navečer ih pošalješ ranije na spavanje...
fensisuperstar aha reverse trap card si aktivirao . hvala na savjetima
doctorfreak moja mala 3 tjedna ima tek pa još nigdje nije, a žena doma 1 godinu bar
deathwish
E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno
- zapravo.
Jebački engine i muka developera što su izvukli iz tablet procesora.
U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.
[deleted]
maverick steta sto xbox nece nikad vidjet horajzona pa ces se morat zadovoljavat prosjecnim igrama
[deleted]
Dobro pa nemoraš sam sebi bacat fore i na njih odgovarat
Stigneš uživat i bez njih u Horizonu, jer ako bude kao prva bit će puna loših razgovora.
Uđem u topic da vidim što ima (jer i ja planiram igru odigrati), a ono pol topica iste 4 rečenice. Ubijate. U pojam. A očigledno se nosate međusobno, ali taj dio mi je ok, pederluk all the way.
Ja iskreno jedva cekam, prvi deo mi je bio super, nedavno sam se vratio igri i odradio ekspanziju i mogu reci da mi je i dalje igra jebenica.
Kako izgleda combat je unapredjen, pogotovo sa ljudima.
Svet izgleda prelepo i jedva cekam da ga istrazim, Aloy mi je bila bas fin lik, prica mi je bila vise nego zanimljiva tako da se i nastavku iste veselim.
Retko me uhvate open-world igre ali sa ovom nisam imao nekih ogromnih problema (sto ne znaci da igra nije imala istih).
Ne ocekujem revoluciju, ocekujem dobro provedeno vreme.
Prvi dio igram ponovno trenutno.
Osim luka i strijele combat je loš.
Meele pogotovo.
- je bilo ok, sad se vide godine.
Ipak je to bio pilot projekt Guerila Gamesa. Po viđenom iz dvojke ovo bude pravi nastavak, poboljšan u svemu i 9/10 igra. 93 Metacritic.