Ja sam lud. Ne znam kaj da igram...

Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...

Nisam HC ko neki od vas tako da sam si godišnji uzeo samo u ponedjeljak 😃
Bilo je barem preko 10 naslova koje su me više zanimali nego Horizon 2, ali ovo mi je prvi put da ću uzeti godišnji zbog igre..Radim samo ujutro (pon-pet u prosjeku 7-8h) ali baš si želim spojiti vikend s ponedjeljkom da u potpunosti uživam u novoj avanturi od Aloy.

Ja prvi put igram sad pred izlazak FW-a. Igra nevjerovatno izgleda dan danas i zarazna je iako ima neke današnje open world boljke koje ne volim, to su sitnice.

deathwish ja sam rastavljen 😃 to je već jedan problem manje. A mali inače ide u vrtić.
a dok je doma za malog ću uvijek stavit njegovo vrijeme, igranje sa njime i edukacija o dobrim video igrama kao prioritet,
a i trenutno voli biti najviše kod bake, a meni se otvara kamp 01.05. soooooooooooooooo

• [deleted]

Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe.

U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.

Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.

Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu.

deathwish
      E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno

8 ❤️❤️

foggy Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu

Na kurcu te nosam 🥰❤️

Giphy - Cracking Up Reaction GIF

U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.

foggy imam i ja svoju verziju. U jedno 1000 igara cu prije uzivati nego u horajzonu i ovo nikada nece doci na red.

maverick steta sto xbox nece nikad vidjet horajzona pa ces se morat zadovoljavat prosjecnim igrama