Ja sam lud. Ne znam kaj da igram...
Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...
Ja sam lud. Ne znam kaj da igram...
Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...
Nisam HC ko neki od vas tako da sam si godišnji uzeo samo u ponedjeljak
Bilo je barem preko 10 naslova koje su me više zanimali nego Horizon 2, ali ovo mi je prvi put da ću uzeti godišnji zbog igre..Radim samo ujutro (pon-pet u prosjeku 7-8h) ali baš si želim spojiti vikend s ponedjeljkom da u potpunosti uživam u novoj avanturi od Aloy.
Ja prvi put igram sad pred izlazak FW-a. Igra nevjerovatno izgleda dan danas i zarazna je iako ima neke današnje open world boljke koje ne volim, to su sitnice.
fensisuperstar ti imaš dete kaj ne? kak stić igrat dok je beba i napaćena mama tu
deathwish ja sam rastavljen to je već jedan problem manje. A mali inače ide u vrtić.
a dok je doma za malog ću uvijek stavit njegovo vrijeme, igranje sa njime i edukacija o dobrim video igrama kao prioritet,
a i trenutno voli biti najviše kod bake, a meni se otvara kamp 01.05. soooooooooooooooo
fensisuperstar Kaj pol godine radiš kad ne radiš?
master_x Igra Path of Exile sudeci po brojkama kojim se hvalio
Ovak da izgleda na hardveru iz 2013...svaka cast.
deathwish Ak radiš popodne igraš ujutro dok je u jaslama/vrticu.
I naravno navečer ih pošalješ ranije na spavanje...
fensisuperstar aha reverse trap card si aktivirao . hvala na savjetima
doctorfreak moja mala 3 tjedna ima tek pa još nigdje nije, a žena doma 1 godinu bar
deathwish
E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno
U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.
maverick steta sto xbox nece nikad vidjet horajzona pa ces se morat zadovoljavat prosjecnim igrama