renda Sad sam videl, bil je 10£ do prije mjesec dana dok sam gledal koju verziju da narucim, ocito su maknuli.
Fico renda Maknuli su još tamo prilikom predstavljanja igre jer su ljudi popizdili na to da se naplaćuju grafičke postavke.
[deleted] Jos samo 10 dana, borim se da se ne zarazim coronom jer ako sad odem u izolaciju necu moci na godisnji od 21. Bas je pravi struggle 🤣 izbjegavam ljude i druzenja, a oko mene vecina s coronom. spoiler: izgleda kao pocetni meni iz hfw [/URL]
Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.
foggy Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat. Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu.
Tzereen Ja sam lud. Ne znam kaj da igram... Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...
resident_evil Nisam HC ko neki od vas tako da sam si godišnji uzeo samo u ponedjeljak 😃 Bilo je barem preko 10 naslova koje su me više zanimali nego Horizon 2, ali ovo mi je prvi put da ću uzeti godišnji zbog igre..Radim samo ujutro (pon-pet u prosjeku 7-8h) ali baš si želim spojiti vikend s ponedjeljkom da u potpunosti uživam u novoj avanturi od Aloy.
Solid_Snake Ja prvi put igram sad pred izlazak FW-a. Igra nevjerovatno izgleda dan danas i zarazna je iako ima neke današnje open world boljke koje ne volim, to su sitnice.
fensisuperstar deathwish ja sam rastavljen 😃 to je već jedan problem manje. A mali inače ide u vrtić. a dok je doma za malog ću uvijek stavit njegovo vrijeme, igranje sa njime i edukacija o dobrim video igrama kao prioritet, a i trenutno voli biti najviše kod bake, a meni se otvara kamp 01.05. soooooooooooooooo
doctorfreak deathwish Ak radiš popodne igraš ujutro dok je u jaslama/vrticu. I naravno navečer ih pošalješ ranije na spavanje... 😁
deathwish fensisuperstar aha reverse trap card si aktivirao 😃. hvala na savjetima 😃 doctorfreak moja mala 3 tjedna ima tek pa još nigdje nije, a žena doma 1 godinu bar
Tuhy 8 ❤️❤️ foggy Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu Na kurcu te nosam 🥰❤️
maverick foggy imam i ja svoju verziju. U jedno 1000 igara cu prije uzivati nego u horajzonu i ovo nikada nece doci na red.
doctorfreak deathwish E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno