Fico renda Maknuli su još tamo prilikom predstavljanja igre jer su ljudi popizdili na to da se naplaćuju grafičke postavke.
[deleted] Jos samo 10 dana, borim se da se ne zarazim coronom jer ako sad odem u izolaciju necu moci na godisnji od 21. Bas je pravi struggle 🤣 izbjegavam ljude i druzenja, a oko mene vecina s coronom. spoiler: izgleda kao pocetni meni iz hfw [/URL]
Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.
foggy Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe. U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red. Sumnjam da ću ih istovremeno igrat. Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu.
Tzereen Ja sam lud. Ne znam kaj da igram... Horizon prvo, pa odma Destiny, pa Elden Ring, a sve popraćeno s Lost Arkom...
resident_evil Nisam HC ko neki od vas tako da sam si godišnji uzeo samo u ponedjeljak 😃 Bilo je barem preko 10 naslova koje su me više zanimali nego Horizon 2, ali ovo mi je prvi put da ću uzeti godišnji zbog igre..Radim samo ujutro (pon-pet u prosjeku 7-8h) ali baš si želim spojiti vikend s ponedjeljkom da u potpunosti uživam u novoj avanturi od Aloy.
Solid_Snake Ja prvi put igram sad pred izlazak FW-a. Igra nevjerovatno izgleda dan danas i zarazna je iako ima neke današnje open world boljke koje ne volim, to su sitnice.
fensisuperstar deathwish ja sam rastavljen 😃 to je već jedan problem manje. A mali inače ide u vrtić. a dok je doma za malog ću uvijek stavit njegovo vrijeme, igranje sa njime i edukacija o dobrim video igrama kao prioritet, a i trenutno voli biti najviše kod bake, a meni se otvara kamp 01.05. soooooooooooooooo
doctorfreak deathwish Ak radiš popodne igraš ujutro dok je u jaslama/vrticu. I naravno navečer ih pošalješ ranije na spavanje... 😁
deathwish fensisuperstar aha reverse trap card si aktivirao 😃. hvala na savjetima 😃 doctorfreak moja mala 3 tjedna ima tek pa još nigdje nije, a žena doma 1 godinu bar
Tuhy 8 ❤️❤️ foggy Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu Na kurcu te nosam 🥰❤️
maverick foggy imam i ja svoju verziju. U jedno 1000 igara cu prije uzivati nego u horajzonu i ovo nikada nece doci na red.
doctorfreak deathwish E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno