• [deleted]

Tuhy Plejka se od 18-og ne gasi, al nema žurbe.

U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.

Sumnjam da ću ih istovremeno igrat.

Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu.

deathwish
    E prva godina je shebana..jako...pogotovo ako se budi kroz noc...been there done that...sretno

8 ❤️❤️

foggy Ti si već valjda 70 puta napisao ovu srednju rečenicu. Ne moraš više, bit će dovoljno repeticije i u Horizonu

Na kurcu te nosam 🥰❤️

Giphy - Cracking Up Reaction GIF

U ovome će se uživat polako, a Elden Ring će čekat svoj red.

foggy imam i ja svoju verziju. U jedno 1000 igara cu prije uzivati nego u horajzonu i ovo nikada nece doci na red.

maverick steta sto xbox nece nikad vidjet horajzona pa ces se morat zadovoljavat prosjecnim igrama

Tuhy 8 ❤️❤️

Tuhy Na kurcu te nosam 🥰❤️

Dobro pa nemoraš sam sebi bacat fore i na njih odgovarat 🙂
          Stigneš uživat i bez njih u Horizonu, jer ako bude kao prva bit će puna loših razgovora.

Uđem u topic da vidim što ima (jer i ja planiram igru odigrati), a ono pol topica iste 4 rečenice. Ubijate. U pojam. A očigledno se nosate međusobno, ali taj dio mi je ok, pederluk all the way.

maverick Koji kurac onda radiš u ovoj temi? Gubim strpljenje. Ovo shvati zadnjim upozorenjem pred tromjesečni ban za toksičnost i provociranje.

I samo probaj nastaviti ili kontrirati na ovo.

foggy Uđem u topic da vidim što ima (jer i ja planiram igru odigrati), a ono pol topica iste 4 rečenice. Ubijate. U pojam

Nešto ko tvoji komentari o Tsushimi unazad par mjeseci.

foggy Uđem u topic da vidim što ima (jer i ja planiram igru odigrati), a ono pol topica iste 4 rečenice.

Prebacit ćemo se na Elden Ring topic, ali ne još. Može čekati.