Nexus Ljudi su licemjerni i lako ih se može izmanipulirati iz raznih interesa.
boom. nema se što više reći
Nexus a znam da i ja i ti znamo sigurno neke top ljude šta rade u policiji i koji nisu šupčine. Ima kompleksaša i očitih nasilnika u svakoj policiji svijeta, pa i u nas.
Znači ja sam sa policijom imao generalno dobra iskustva. Frajer me zaustavio istekla mi je registracija. Kad je upisao moje podatke u onom svom sranju instant mu je skočilo i ispucalo kaznu. Znači to se desilo još onaj put kad sam došao na onaj meet u crnom mačku (jel je tak ime?) gdje su Noćna, @yakuza_stinger i ostali imali svoje govore. Čak sam išao nešto brže i nije mi dao kaznu za to. Lijepo me uputio što da napravim, što da napišem i da to pošaljem na sud. Poslao sam i vrlo sam brzo dobio riješenje u kojem je sud prihvatio moju ispriku te me razriješilo kazne. Ja osobno nikad nisam bio kažnjavan od strane policije u 14 i pol godina (tad manje jel) te se to uzelo u obzir. Isto tako me prošlo ljeto nekoliko puta zaustavila policija u kasne sate i nikad nije trazila da pušem u alkotest. Ja sam tip osobe koja neće slagati policiji ako je popila nešto prije X sati. Ako me pita reći ću iskreno. Ja sam 2-3 puta u životu puhao i to uvijek od strane ISTOG policajca. Znači da postoje šupci u policiji postoje. Nisam svetac, ali jesam što se tiče policije. Poznanika koji je jednom pijan lupio u sidro (i srušio sidro) svaki put kad ga zaustave tjeraju da puše. Hey better be safe then sorry.
Nexus Kao i kada seru po doktorima, kirurzima i slično
Ista stvar. U puli je doktorica skoro ubila moju suprugu, razrezalo joj hemangiom kojeg je ona prepoznala kao običan miom, i kad je počela krvarit tokom operacije nije znala što treba radit pa su joj samo pucali infuziiju. Pustili su ju otvorenu ranu X danadok moja majka nije intervenirala sa prijetnjama i vezama i prebacila ju KBC rijeka gdje ju je prof. dr.sc. Herman Haller koji ujedno radi i kao privatnim u medicu opeririao spasio i dao joj šansu da možemo imati dijete. I ne samo to nego kad smo imali komplikacije tokom trudnoće taj isti Herman Haller je obavio taj porod, obavio sve što treba da moja supruga to preživi te ju kasnije OPET spasio jer se dan nakon poroda počela gušit zbog vode koja se nakupila u plućima.
Znate što je najbolje? Zapisnik o tome što se desilo tokom operacije u puli i sva dokumentacija vezana uz je misterijozno izgubljena.
Eto. Just my 2 cents on the matter. Govna ima svugdje. ali isto tako ima i heroja. Tužno je kad te iste hroje prekriju govnima samo zato što nose istu kapu ili značku