- Uređivano
wooddiebone Da vas čuju vaši predci sramili bi se.
počet ću od ovoga. Ovo je sa tvoje strane Woodie jebeno odvratno. Molio bih te da ubuduće ne spominješ nekome obitelj sa ovakvim komentarima. Smatraj to upozorenjem. Just for a heads-up. Moj pokojni deda je bio ponosni partizan. On bi tim rioterskim pičkama koljena polomio, i ja bi mu se pridruzio. Ponosno.
wooddiebone I opet, nemate apsolutno nikakvo opravdanje da ne podržite borbu crnaca za svoja prava i slobode osim ako i sami nemate dozu rasizma i mislite da jedna skupina ljudi ne zaslužuje ista prava kao druga.
Doslovno ovako nešto mogu reći samo Keemstar ili H3H3. What the fuck man? Hurr durr ako ne glasaš za SDP onda si HDZovac. Ako ne gledaš sa HDZ onda si SDPovac. Ako ne podržavaš nasilje onda si ... rasista?
wooddiebone Ne možemo znati kako bi taj policajac postupio da se radilo o bijelcu
Sure.
wooddiebone , ali ja sam uvjeren u ono što statistika kaže
O rly? Statistika?
wooddiebone a to je da taj bijelac nebi završio mrtav
Slušaj druže. Jebala te statistika. Statisika kaže da je u ovakvim situacijam šansa da bijelac ili crnac umru podjedanaka.
Ne samo to nego statistika kaže da je crnaca manje od bijelaca. Ehej statistika isto tako kaže da je veća šansa da crnac bude kriminalac. Manje ljudi, više kriminalaca ali podjedan broj smrti. Hmm? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm?
slušaj. jebala te statistika. jedan mrtav čovjek je mrtav čovjek nebitno jel bijelac crnac hispanac kinez indijac bosnaac cigan ili srbin.
ako to gledaš sa % onda nisi čovjiek and quote me on that.
wooddiebone Da problem ne postoji, ne bi bilo tako.
problem postoji. ali o problem se priča globalno samo kad POC umre.
wooddiebone Kriminal u crnačkom društvu je posljedica stoljeća ugnjetavanja i ne postavljanja dobrih primjera.
Što nedaje nikome pravo da uništavaju tuđu imovinu.
Ovo što ti sad radiš je da glumiš klasičnog twitteraša. Doslovno kao da imaš white skin guilt.
Druže primi ovo kao prijateljstki saviet.
globalno nikog ne boli kurac za Floyda. Kužiš? Nikoga. Statistički gledano skoro pa NIKOGA na ovom jebenom svijetu ne boli kurac za njega.
Jer da ikoga boli kurac ovakve se stvari ne bi dešavale. Ti možeš reći da je ovo ugnjetavanje ali realnost je da taj pandur ubio lika zato što je htio.
Nije bio problem u tome što je crnac već u tome što je lik odvratno ljudsko biće. Pritom mislim na policajca. I slažem se da loše policajce treba NAJSTROŽIJE kazniti. Ali isto tako treba kazniti sve ljude koji pljačkaju, uništavaju i pale.
Ljudi koji protestiraju imaju pravo protestirati ali trenutno ih stavljaš SVE u isti koš skupa sa nasilnicima koji uništavaju, pale i pljačkaju tuđu imovinu
I to od tebe dragi moj @wooddiebone nije u redu.
TLDR; ako se ne slažeš sa woodijem onda si rasista i tvoje mišljenje ne vrijedi.
GG