maverick A i Fenix je dns nabrijan do jaja pa smo mu mi došli ko kec na 11.
Moram li ti opet citirat svoj rezime i odakle je krenulo? 
Znamo kako je završilo, ali da se osvrnem i ovo za Trumpa i ostale. Vjerojatno sam poslije par vas ovdje najviše branio i Trumpa i Muska. Uvijek to radim, upozorim kad vidim da se neštop napiše krivo ili izvadi iz konteksta, bez obzira na svoje osobne stavove. Tko god me prati ovdje zna da sam onaj koji upozorava na izvore i bitno mi je fact checkati bez obzira o kome je riječ, to radim više nego itko drugi na forumu.
Tako je bilo i s ovim, stavio si sliku bez ikakve provjere, na što popizdim (ne jer sam ranije bio nešto nabrijan, nisam) pogotovo jer mi je serija još svježa i jedna je od najboljih koje sam gledao u posljednje vrijeme. Nakon čega sam čitao o istoj toliko koliko sam i gledao. Mali je stvarno rasturio, i svi drugi su odigrali maestralno, i sama tehnička izvedba je bolesno dobra i impresivna (sve je snimano u jednom kadru), sve je toliko dobro, ja bi rekao i generacijski, da ni ne stigneš razmišljat ima li kakve agende iza toga (nema), ali u ova kurčeva vremena to je nebitno. I da se vratim na Tatea, ničega ovoga nije bilo po internetu dok se nije obratio taj lik, do onda je serija bila gotovo pa unisono sjajno prihvaćena.
I onda taj stav da je neka serija, ovaj put ova, ali zapravo bilo koja serija, film ili igra, da je nebitna ako je neki arap ubio nekoga u Europi. Tako glupi stav. I btw, napisao si/napisali ste da sam takav i onakav, liberal, ljevičar, whiteknight, ali sam i takav da vidim problem i upozoravam na migracije, ilegalne migracije, zamjenu stanovništva, rasizam (bijeli, eto), DEI, a ako ćemo na Ameriku onda i na nesposobne demokrate i uvijek sam prilično otvoreno pisao o tome ovdje. Unatoč svemu tome, ne projiciram sve te izazove današnjeg društva u svaki aspekt svega. To nas kao društvo ubija i tome nažalost ne vidim kraj, što me, eto priznajem, u posljednje vrijeme prilično frustrira, ali to je neka druga tema.
Na kraju, ja sam se ispričavao, a valjda sam i ja zaslužio neku ispriku jer ste me raspizdili iz ničega, odnosno ti i tvoja lažna slika od koje je krenulo. Meni je to veća uvreda da me se uvjerava u nešto što činjenično nije nego da mi se kaže da sam nejeb. Woodie se tu pronašao (ok, nije baš, prozvao sam ga) i kao po običaju nije pročitao pola toga što sam napisao jer, kao i inače, čita selektivno, a odgovara globalno, što je upravo ono što doživljavam kao nepoštivanje s njegove strane (ili bilo čije). Ali on to dobro zna, već smo to prošli ranije. I sad stvarno za kraj, uopće ne vidim razloga da bilo tko napušta bilo što, ja mogu bit teški idiot i/ili najpametniji na svijetu, ali to sam ja kakav jesam i čije mišljenje ima jednaku težinu kao i bilo čije na forumu. Zapravo nitko na ovom forumu nije pojeo govana koliko ja. Pritom nikad nisam leverageao crvenu značku, stoga smatram da je tim gluplje da bilo tko napušta forum jer imamo sukob. I što sad. Kao i Fico kojeg spominje, a ne kužim zašto, pored svih drugih ljudi s kojima je također sukobljavao stavove po forumu, nebitno je i okanite se tih autokratskih opsesija.