wooddiebone po obicnom, lupas totalne gluposti i cool si si
USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- Uređivano
Isus bi trebao biti sličniji palesticima nego dancima…pa ono, tu nije problem …
nastavljaju se pregovori oko mira, da bi Ukrajina napala Rusiju sa dronovima uoci pocetka razgovora izmedju americkih i ruskih duznisnika u S.Arabiji.
Analiticari vjeruju da je jedan od razloga za tajming napada da podsjete Moskvu i Washington da Ukrajina jos uvijek ima karte za igrati tu ratu…i sta sad reci na ovo?
Genesis nema se tu sta reći više zapravo. Ukrajina se praktički brani i tako osnažuju poziciju u pregovorima. Da puste da Amerika i Rusija dogovaraju, a vjerojatno ce morati, to je kapitulacija.
Sjetimo se kako Hrvatska nije htjela prihvatiti pripajanje, odnosno odvajanje od Hrvatske teritorije koji su bili pod okupacijom i da nije bilo Oluje bili bi prisiljeni prihvatiti te uvjete
Situacija je drukčija u snazi u ovom slučaju (i to samo zbog nuklearnog oružja), ali isti je scenarij.
Napadač preko proxyja u tuđoj državi zeli odvojiti teritorij. Proglašava vladu te države nacistima i tako mobilizira svoj narod i te proxyje koji se odjednom žele pripojiti "majci".
I tu sve sličnosti prestaju.
Svijet bi pomogao, ali visi mač kojeg se svi boje. Tako da rezultat svega je najvjerojatnije kapitulacija Ukrajine, prihvaćanje velikog dijela Ruskih zahtjeva i ulazak Amerike i nekih dijelova međunarodnih snaga i velikih korporacija za obnovu Ukrajine i uspostavljanje internacionalne kontrole nad političkim sudionicima sad već bivše države. Ukratko, slično onome što se dogodilo sa BiH.
Iskopaj gdje je neki originalni crni lik zamijenjen bijelcom, a da nije u nekom negativnom smislu kao u seriji.
Brijac nemoj i ti sad. To ovdje nije slučaj, serija nije bila inspirirana s nijednim slučajem posebno. Nažalost ima više takvih slučajeva svih rasa i dobi.
Na audiciji je bilo preko 50 dječaka, vjerojatno svih rasa. Mali je rasturio, rasturio tipa za Emmy i to zbilja ne pretjerujem. Ići sad to banalizirat zbog Tatea i gluposti s Kleopatrom i Snjeguljcom je retardirano.
Tatea nisam bzvz spomenuo, ova slika je krenula od njega i njegovih fanova koji bi jebali, ali eto, ne mogu jebati. A serija je dobrim dijelom inspirirana upravo njim i kako ta incel kultura djeluje na mlade tinejdžere.
Sad zamisli Mavericka, Fensija i Woodieja, inače dobre dečke koji nažalost u 30-ima ili blizu 30-ih ne jebu ili ih je razočarao ženski rod, ili oboje. Pa traže zajedničke teme i iskustva kroz takve likove poput Asmona i Tatea koji zagovaraju tu mušku macho kulturu (uopće ne znam kako bi je nazvao). I to je u redu, odrasli su ljudi, jednim dobrim dijelom je i odgovornost društva u cjelini što kod odraslih ljudi imamo takve frustracije. Ali to se dostupnošću interneta nažalost danas preslikava i na djecu koja po tim pitanjima moraju puno brže odrasti nego što smo svojevremeno mi. Sada zamisli takve seksualne frustracije navedenog trojca uparenog s tinejdžerskim hormonima, pa pomnoži s 30 koliko ih je u razredu ili 600 koliko ih je u školi, i dobiješ ono s čime se današnja djeca moraju danas suočavati. Za par godina će i tvoja.
Ali ne, lakše je sve gurnut pod tepih, u paintu zalijepit dvije slike skupa i stavit na internet. Sve na internetu je ionako istina i nitko od nas nije retardiran.
Tješi se da je tako lol
- Uređivano
Ma nebito sad ta serija. Vidio sam to 100 puta. Evo nova Snow White, Little Mermaid, The Last of Us serija samo su bijelci zamijenjeni crncima ili tamnoputima, a svi crnci iz igre su ostali crnci u seriji. Samo zato što se izbacuje bijelce nitko ne priča o tome, da se dogodilo obratno bio bi skandal i vjerojatno bi se palilo po ulicama u Americi.
To je rasizam prema bijelcima samo što vi to ne želite vidjeti.
- Uređivano
Fenix asmon, tate i općenito trump i musk su vam goreca tema. Sve redom desničari u vasim očima koji truju muškarce i evo cak i nas forumaše. Ja sam bio puno prije nekog tate-a ovakav i ako ti misliš da mi takvi i slicni diktiraju način zivota, kao sto mozda tebi liberlana ideologija, onda se jako varas. Ali mi ovdje pričamo o politici, ali vama je nemoguće to odvojiviti u raspravama od osobnih napada i u nedostatku argumenata krenete na vrijeđanja u rukavicama.
- Uređivano
Fenix ti si stvarno daješ jako puno oduška u zaključivanju detalja iz privatnih života nekih od nas samo da bi popljuvao neke influensere na internetu s nama kao primjerima "tipičnih" njihovih pratitelja.
Ja u životu nisam brijao na nikoga na netu niti me zanima ičije mišljenje o nečemu.
Ne vidim kakve veze Tate uopće ima s ovom serijom i ičim o čemu ovdje pričamo.
Nisam čuo od njega ni o njemu mjesecima, a i prije toga je bio bitan u mom životu isto ko i zrno pjeska na plaži na Papui Novoj Gvineji.
maverick ne znam zašto se živciraš ja sam si otvorio pivo slušam asmontatea u pozadini i gledam koju ću ženu da zovem da mi dođe napraviti sendvič.
Neću uopće komentirati ovo o seksu i tome da nas je razočarao ženski rod. Mene je razočarala jedna žena u životu.
Big fucking deal. Sin živi sa mnom, živ zdrav, lud ko tata, i na prvom mjestu. I neću sigurno trčati za nekom fuljetinom.
Ali čisto da se razumijemo jebem nešto sa strane. Ali to su moje privatne stvari hvala lijepa.
- Uređivano
Izgleda da trebamo priložiti papir sa potpisima jebanih dama.
Ja ne kužim dokle može ovo trajat… konstantno trpanje u ladice s nekim mitskim internet jadnicima koje su žene razočarale i sad su ogorčeni ili ljuti pa se iskaljuju na jadnim ljevičarima na internetu.
Kaj bi bilo da ja sad krenem sve vas nazivat cuckovima i white knightovima koji briju na ljevičarenje samo zato da mogu jebat zgodne ljevičarke?
Ne kužim zaš uvijek iz istog smjera dolazi histerija, vrijeđanje, generaliziranje, trpanje u ladice…
A mi olfo fašisti.