dormin pa definitivno nisam nikada nikom nešto nažao učinio samo iz objesti ili jer mi se ne sviđa njegova vjera/boja kože.

Stvar je ta da vjerujem u Isusa Krista pa se još vise sam sa sobom borim jer znam da nije u redu da sam toliki hejter i da moram biti bolja osoba i onda pročitam kako je neki taliban opet silovao djevojčicu, pa se drugi zabije u ljude na božićnom okupljanju pa ovo pa ono i evo ga! Dodaj tu konstantno bombardiranje vijestima na bespućima interneta, pretežito negativnog sadržaja i imaš recept za stvaranje netrpeljivosti.

Svjestan sam ja jako dobro svojih mana i kakva sam osoba i ne trebaju internetski psiholozi da mi daju pretežno netočne dijagnoze.

wooddiebone smiri se. Ostat ce mi samo fensi.

Izgleda nema gorega u zivotu nego kad ti lik na internetu kaze da ne jebes. Preko toga se ne moze preci.

Suhy has left the chat

Garrus_V mislim da se kod woodia sakupilo vise toga. Vratiti ce se on.

A i Fenix je dns nabrijan do jaja pa smo mu mi došli ko kec na 11.

Ajmo dalje, radije hejtate Trumpa 🤣

prayer pa kad ne lažem.

Ja bih trebao biti nasekiran jer su cigarete poskupile opet. 22 cigarete Marlboro 10€.

maverick mislim da nitko tko je procitao fenixov post nije razmisljao pretjerano o tome tko od navedenog trojca stvarno ne jebe, jer budimo realni koga boli ona stvar. Woodie je sa svojim meltdownom samo pokazao da ga je fenix bas pogodio u zicu i da je to ocito tema oko koje ima odredjene nesigurnosti. Opet, koga boli kurac.

Fensi je isto mogao ostati pribraniji, svi shvacamo koliko voli sina i koliko mu pruza sto je za svaku pohvalu, ali mislim da mu nije potrebna takva patetika oko jednog malo ostrijeg posta.

dormin tko je taj soros, vidim da se spominje u zadnje vrijeme ovdje.

I Fenix je direktno odgovoran za moje financije jer cu dns vise popusiti cigare od muke sto mi je rekao da ne jebem. Ali jedno je sigurno, jebem vas vec vise od 15ak godina na forumima 🤣

Garrus_V ja sam to davno pričao koliko mnogi ovdje sve shvaćaju ozbiljno, posebice jer se neki znaju i privatno. A i vremena su zakurac, nikakvo čudo.

I smatram da neke škakljivije osobne teme nisu za ovdje pisati i volim fensija, ali nikada ne bih toliko o svome životu podijelio na forumu kao on, ali on jednostavno ima potrebu, bas kao i @klinjo što se jednom otvorio. Mislim da bas zato im ne trebamo stajati na ranu.

maverick tko je taj soros, vidim da se spominje u zadnje vrijeme ovdje

Neki bogati liberlarni židov koji zna dilit lovu okolo. Pa ga povežu s nekim udrugama, neki ga vide svugdi. Npr. u Srbiji je popularna babaroga Vučiću i sendvičarima.

I kod nas ga se spomene tu i tamo…

maverick A i Fenix je dns nabrijan do jaja pa smo mu mi došli ko kec na 11.

Moram li ti opet citirat svoj rezime i odakle je krenulo? Ha-Ha-Ha

Znamo kako je završilo, ali da se osvrnem i ovo za Trumpa i ostale. Vjerojatno sam poslije par vas ovdje najviše branio i Trumpa i Muska. Uvijek to radim, upozorim kad vidim da se neštop napiše krivo ili izvadi iz konteksta, bez obzira na svoje osobne stavove. Tko god me prati ovdje zna da sam onaj koji upozorava na izvore i bitno mi je fact checkati bez obzira o kome je riječ, to radim više nego itko drugi na forumu.

Tako je bilo i s ovim, stavio si sliku bez ikakve provjere, na što popizdim (ne jer sam ranije bio nešto nabrijan, nisam) pogotovo jer mi je serija još svježa i jedna je od najboljih koje sam gledao u posljednje vrijeme. Nakon čega sam čitao o istoj toliko koliko sam i gledao. Mali je stvarno rasturio, i svi drugi su odigrali maestralno, i sama tehnička izvedba je bolesno dobra i impresivna (sve je snimano u jednom kadru), sve je toliko dobro, ja bi rekao i generacijski, da ni ne stigneš razmišljat ima li kakve agende iza toga (nema), ali u ova kurčeva vremena to je nebitno. I da se vratim na Tatea, ničega ovoga nije bilo po internetu dok se nije obratio taj lik, do onda je serija bila gotovo pa unisono sjajno prihvaćena.

I onda taj stav da je neka serija, ovaj put ova, ali zapravo bilo koja serija, film ili igra, da je nebitna ako je neki arap ubio nekoga u Europi. Tako glupi stav. I btw, napisao si/napisali ste da sam takav i onakav, liberal, ljevičar, whiteknight, ali sam i takav da vidim problem i upozoravam na migracije, ilegalne migracije, zamjenu stanovništva, rasizam (bijeli, eto), DEI, a ako ćemo na Ameriku onda i na nesposobne demokrate i uvijek sam prilično otvoreno pisao o tome ovdje. Unatoč svemu tome, ne projiciram sve te izazove današnjeg društva u svaki aspekt svega. To nas kao društvo ubija i tome nažalost ne vidim kraj, što me, eto priznajem, u posljednje vrijeme prilično frustrira, ali to je neka druga tema.

Na kraju, ja sam se ispričavao, a valjda sam i ja zaslužio neku ispriku jer ste me raspizdili iz ničega, odnosno ti i tvoja lažna slika od koje je krenulo. Meni je to veća uvreda da me se uvjerava u nešto što činjenično nije nego da mi se kaže da sam nejeb. Woodie se tu pronašao (ok, nije baš, prozvao sam ga) i kao po običaju nije pročitao pola toga što sam napisao jer, kao i inače, čita selektivno, a odgovara globalno, što je upravo ono što doživljavam kao nepoštivanje s njegove strane (ili bilo čije). Ali on to dobro zna, već smo to prošli ranije. I sad stvarno za kraj, uopće ne vidim razloga da bilo tko napušta bilo što, ja mogu bit teški idiot i/ili najpametniji na svijetu, ali to sam ja kakav jesam i čije mišljenje ima jednaku težinu kao i bilo čije na forumu. Zapravo nitko na ovom forumu nije pojeo govana koliko ja. Pritom nikad nisam leverageao crvenu značku, stoga smatram da je tim gluplje da bilo tko napušta forum jer imamo sukob. I što sad. Kao i Fico kojeg spominje, a ne kužim zašto, pored svih drugih ljudi s kojima je također sukobljavao stavove po forumu, nebitno je i okanite se tih autokratskih opsesija.

Fenix I da se vratim na Tatea

Ja mislim da si bas ti taj zbog kojeg sam prvi puta čuo za Tate. Ono kad si u nekoj temi povukao pitanje mišljenja o njemu. To sto sam cuo od njega, necu lagat s nekim stvarima se slazem jer sam i sam poludivljak, ali ga zna nasrati gluposti da samo kolutas ocima.

Pa ja sam kada mi je mislim renda rekao o cemu je rijec i priznao da je my bad sto se tice doticne serije.

Fenix Na kraju, ja sam se ispričavao

Pa meni ne moraš jer kunem ti se nisam se uopće napizdio, šta mi frendovi jedan drugom kažemo, ovo je mlijeko. Vise mi je krivo sto kažeš da smo ti neko nepostenje pokazali. To nisam prema tebi, cak ni prema Fici koji me jebo ko sansku kozu lol. Cak smo ti i ja jednom pričali o forumu u pm i koliko se zalazes. A i sa ficom sam imao pm razgovore tako da ne zelim o poštivanju da pišemo gluposti.

Fenix nebitno je i okanite se tih autokratskih opsesija.

Nikad vam nisam kukao zbog banova. Vecinu sam zaslužio, bilo je i koje nisam, ali sam svjestan da vrc ide na vodu dok se ne razbije.

Meni uopće nije poanta da se ne trpim s nekim ovdje. Primjer @dormin koji me nije mogao svariti i uvijek pričao u trećem licu o meni dok ja nisam pokrenuo inicijativu i rekao da se ne slažemo oko mnogo stvari, ali da bude i situacija kada čovjek kaze nešto s cime se htio ne htio moram složiti i da mi nije u interesu da se hejtamo vec da diskutiramo koliko toliko civilizirano. Tako sam i sa @renda počeo opet diskutirati nakon dugo vremena jer mi nema smisla da ako smo na istom forumu bacamo potpuni ignore.

Drzim se podalje od vecine Sony tema jer se zna sta mislim o njihovim story focused sad dad woke igrama i ne zelim tamo jesti govna jer cete popizditi.

Da potpuno promjenim karakter, ne ide. Jebiga.

Fenix
            Kad dodas jos vode u blato, dobijas vise blata.

sto se tice tvog stila vodjenja foruma, da, nista se ne rjesava zestokim moderiranjem, ljudi bjeze glavom bez obzira od toga.
            Jedini koji vole takav stil su oni koji zapravo zele echo chambere i safe space.

Ali tocno to je dvosjekli mac i takav nemoderirani nacin je tocno ono zbog cega su Andrew Tate i slicni uspjeli. Jos vise kad su ga banali onomad sa Tik Toka i Twittera, Prekasno. Tad je vec imao following i oni su nastavili jos gore kad je "'heroja maknuo matrix''

To je mind virus slican onom kojeg su hardcore wokeri rasipali po drustvenim mrezama.
            I ok, mi kao odrasli ljudi mozemo raspravljati o tome. ali djeca ne mogu razluciti svu tezinu takvog stetnog influencea.
            I vecina roditelja i nema blage veze o tome uopce, a kamoli koliko je stetno.
            To je ova serija odlicno prikazala.

I da se skroz razumijemo, Tate, Asmongold, Peterson, Critical Drinker i onaj rolo koji je progurao izraz "'soy boy'' nikakve, ama bas nikakve veze nemaju sa ljevicom ili desnicom. Radi se samo o jednoj jedinoj stvari, a to je da okupe i influencaju emocionalno najranjiviji dio muskaraca od puberteta pa na dalje(svaki za svoj uzrast jel)
            I ajd nije ni to problem, seri sta hoces-ima papira. Problem je sto su se nakon propasti hollywooda uhvatili video igara, serija, muzike. Mora se o necemu srati, lova mora kapati.
            Problemcic je sto svo to sranje izadje sa interneta i ima stvarne, opipljive posljedice.
            I nikako ne vidim razlog zbog kojeg se ljudi ovdje osobno vrijedjaju kad se komentiraju takvi likovi.

Pojeo sam 5 zagorskih štrukli za večeru dok sam uspio pročitati ovih 60+ postova koje ste nadrobili danas.

Štrukli su mi bolje legli.

Ne znam, igrajte nešto. Kažu da to popravlja raspoloženje. I možda je trenutak za lock svih političkih tema. Ako ne, probat ću iz 3. pokušaja ovu staviti na hide.

Deadwalker PC mi je zastario više od desničarskog pogleda na svijet. Cekam Switch 2 i eventualno Death Stranding 2 da me opet nasekira.

maverick pola toga na toj listi može vrtiti i kalkulator valjda. I nema politike, samo savršeno balansirani sustavi 😃

maverick Al kako moze neko opalit takvu pizdariju da nema dobrih igara lol to mi nikad nece bit jasno.