renda pa dobro i sta je problem ako sam pogriješio? Onda demantirate sa činjenicama, a ne lupetat ko baba iz bolesti jer si se ustao na krivu nogu.

Koliko samo neistine se u ovoj temi piše o trumpu da je za usrat se.

maverick doslovno sam odgovoril to kaj pise, nist drugo, cak nisam nikog niti podjebal, isto tak si mogel i ti i woodie, vidis tu sliku, okej, idem prvo provjerit jel to fakat tak prije nego stavim na forum i to je to, zivot ide dalje.

maverick

Nije mu to u uputama.

Kad netko okači neku misinformaciju za Trumpa pa ju pokušaš demantirati činjenicama, onda je opet do tebe, nikako do njega.

renda pa ide svakako život dalje. Jeste vi provjerili sve sto pišete o Trumpu i Musku?

Takodjer što ne komentirate idući video koji sam stavio gdje 50 likova upada na rodjendan 16ogodisnjaka sa noževima ko zadnji manijaci?!

wooddiebone stari po trumpu je in. Onaj lik objavi kako su protesti u njem zbog Muska, a ono video prije 2 mjeseca gdje protestiraju protiv desničara lol. Nisam vidio da onda provjeravaju informacije.

maverick nisam nist od toga pogledal jer iskreno ne zanima me i ne zelim se opterecivat s takvim stvarima, videl sam ovo kenjanje po seriji, neopravdano i reagiral sam pristojno i normalno i to je to.

renda pa pošteno. Ovo je ovakva tema gdje moze doci do zapaljenja strasti i uopće ne zamjeram tu neke ispade, samo mi je smiješno kada se u nemoci predje na osobne uvrede tj pokušaje vrijeđanja jer pazi da me ovdje netko moze uvrijediti lol.

fensisuperstar NP, ja ti samo kažem da imaš određena prava kao roditelj (samohrani, ako sam dobro shvatio ono što si napisao) i da je dijete odgovornost oba roditelja. Na tebi je hoćeš li u ime sina ta prava i aktivirati, samo to.

Fenix ne znam jesi li uopće pročitao moj post

Ma nisam, taman odlazio s posla. Da budem iskren nisam ništa pročitao jer vidim da sad nekog Tate-a spominjete, valjda Andrew-a, neku sliku.. izgubio sam se.

Uglavnom ispalio sam neke svoje frustracije zbog toga što bijelce zamijenjuju crncima i tjt.

Edit: aha, vidim sad, vidio sam Woodiev post o drugim filmovima/serijama i automatski krenuo pisati o tome.

wooddiebone Ne znam zašto je tolko teško nekom pružit isto poštovanje koje on tebi pruža i tretirat ga ko osobu koja zapravo razmišlja, a ne dehumanizirat i svest ga na neku površno opisanu skupinu ljudi koji svi isto razmišljaju i iz istog razloga.

Ne, ne, ja tebi pa i drugima pružam upravo onu razinu poštavnja kakvu vi pružate meni. A ako te vrijeđa to što sam ti rekao da ne jebeš, ispričavam se.

fensisuperstar uvijek kad te se ovako negdje spomene imaš potrebu napisat kilometarski post o tome da si ti otac i da radiš. Da, otac si i zaposlen si kao i 99% drugih muškaraca. I pritom imaš potrebu napisat da taj ili onaj nema veze s tobom, a nisi mi jednom šaptao na uho o Tateu. Ok, to sam možda i umislio jer je bilo puno alkohola, ali mogu i kopati postove s foruma. Zapravo, ne mogu, stvarno mi se neda upuštat u to. Možda si ga s vremenom prestao pratit, ako je tako ispričavam se i tebi što sam te uopće spomenuo.

Da ponovimo slijed zbivanja: Tate popizdi na seriju - Tateov fan napravi retardiranu i lažnu sliku - Maverick, onaj kojemu, kako tvrdi, "nitko ne diktira ništa", vidi sliku bez izvora i bez ičega na temelju koje kreira mišljenje o seriji koju nikad nije gledao. O jako teškoj seriji u kojoj 13-godišnjak ubije 13-godišnju djevojčicu. Sad se uvrijedio jer ga nismo demantirali s činjenicama, ali doslovno jesmo lol. Pritom i po prvi put uopće od istog vidim neku emociju jer sam ga "uvrijedio osobnim napadom" da ne jebe, što mi je iskreno žao, pa se ispričavam i njemu.

Ako nakon ova dva tri mjeseca vladavine Trumpa/Muska i dalje ne vidiš ništa problematično, jednostavno treba prihvatit da si toj "ideološkoj-filozofskoj" ladici i toga se ne treba sramiti.

To začiniš sa kačemjem slika navedenog dvojca u nekim "cool" izdanjima gdje god stigneš. Šta mi stvatno ne ide u glav jebte… koji K… 😄. Možda iza toga krije i neka prikrivena seksualna privlačnost. Jbga i to je za ljude…

Fenix vidi sliku bez izvora i bez ičega na temelju koje kreira mišljenje o seriji koju nikad nije gledao.

Nisam vidio kod Tate tu sliku jebemu život 🤣

Bio sam rasista, misogynist, homofob puno prije tate-a.

Fenix na temelju koje kreira mišljenje o seriji koju nikad nije gledao

Koje mišljenje lol. Napisao sam samo "Ovo postaje sve bolje 🤣".

Sta ne skačeš ovako na dezinformacije o Trumpu/Musku?!

Fenix Ne, ne, ja tebi pa i drugima pružam upravo onu razinu poštavnja kakvu vi pružate meni.

Kada sam ja to tebi izrazio toliko nepoštivanje na koje očito aludiraš?

Fenix Pritom i po prvi put uopće od istog vidim neku emociju

Ali koju emociju jebem te poludio si danas. Doslovce sam ovo napisao i to uopće ne na dio o jebanju. Fensi i Woodie su se očito uvrijedili.

maverick Tješi se da je tako lol

Kasnije sam ti rekao da je jadno i nisko jer zbilja nema veze sa nicim taj dio di o tome pričaš i jos nakon sto ja izignoriram ti se vracas na to pa se onda i ja kao budala upecam.

Uglavnom, jebala vas usrana serija. Uzjebali se koda ste ju vi snimali. A svi znamo da su ionako crni i arapski imigranti krivi za povećanje knife crime u engleskoj i cijeloj europi.

dormin tko kaze da ne vidim nista krivo?! I opet počinjate s tim sex forama. Koliko mozete biti sexualno ugroženi vi liberali, valjda zato neki od vas i prave klaunove od sebe na cesti i društvenim mrezama.

dormin pokušavam, ali je jače od mene…volio bih, vjeruj mi, da sam ignorantam prema svemu, kao mnogi ljudi uostalom.

I takodjer treba naglasiti da prvenstvo crnci islamisti su ti koji divljaju. Crnci katolici, prema njima sam manje vise indiferentan. Cak novi Papa bih volio da je onaj crnac.

wooddiebone Ne vidim kakve veze Tate uopće ima s ovom serijom i ičim o čemu ovdje pričamo.

Serija je napravljena o njegovom(imenom i prezimenom) utjecaju na muske tinejdzere( a i zenske tinejdzere) i ulozi roditelja u odgajanju djece te dobi u vremenima interneta, socijalnih mreza i svega sta je na internetu.
                  Ja imam sina nesto malo starijeg od tog lika u seriji(kojeg je maestralno odglumio djecak kome je ovo prva uloga u zivotu) i nakon serije sam se zapitao istu stvar koju se zapitao otac na kraju serije. Toliko je teska ta situacija opisana u seriji.

maverick

Ipak san mišljenja da nisi rasista. Haha.

Više onaj kafansko/stadionski/internetski tip šovinozma. Ali licem u lice u nekim normalnim ljudskim okonostima to sve manje više pada u vodu.