ej brijem da 4 dana nisam ništa pisao u temi. i koji me kurac stavljaš u koš sa Tateom? Ja lika uopće ne pratim. Ne kužim te uopće.
Ovo je već postalo suludo. Pisao sam o Tateu kad ga se tužilo za svakakve stvari ali eto sa time da je na slobodi očito nije prošlo onako kako je. I? Ne kužim kakve veze ima Tate ima veze sa mnom, sa mojim privatnim životom, i sa time kako se ja odnosim sa ženama. Mislim wtf dude. Nije Haha.
Spomenuo si me ciljano, diagnosticirao da sam u nejebici i da se hvatam za zajedničke teme sa likovima kao što su Asmongold i Tate. Kakve ja imam zajedničke teme sa jednim i drugim. Asmongold je najpopularniji streamer na svijetu, koji ima para za kupit što god poželi, ima nekoliko uspješnih firmi na porfofliju, sve bivše cure su mu top pičketine. Kakve ja veze imam sa njime. Kakve imam veze sa Tateom? Lik je napucani kikboksač koji se umješao sa rumunjskom mafijom i njihovim kazinoima, i koji se profukao na jahtama sa stotinama kurabi i kasnije postao musliman. Kakve ja imam sličnosti sa njime. Gdje ti povlačiš crtu.
Imam stalan posao, dobru plaću, firma me poštuje jer sam dobar radnik, ne radim sranja. Trudim se i jeden govna hc. Dobio sam promaknuće. Brinem se o svom sinu. Ja se sam brinem financijski o svom sinu. Moja mi bivša supruga ne daje niti jedan jebeni euro. I prozvao si me bez jebenog razloga. I sad sam se naživcirao ko svinja jer fakat nije u redu. Nije fer prema meni. Niti malo. Već sam mjesec dana skoro u krevetu doma u bolovima otkad sam si nahladio leđa i još sam usput sjebo lijevo rame nekako i lijeva ruka mi je skoro nepokretna. Budim se u bolovima i idem spavat u bolovima. Ono što mi ne treba je da se proziva bezveze, na ovakav način.
Kad smo kod tvoje nejebice. Jebem nešto sa strane, ali to nešto ne bi nikad vodio kući. Jer znaš imam sina od 7 godina i nemam baš povjerenja u ljude općenito a kamoli da mu u život vodim neku novu ženu za koju ni ja nisam siguran jel normalna ili ne. Ja svog sina stavljam na prvo mjesto.
i za kraj. navijam za Trumpa. I smatram da je Zelenski govno,. I Putin još veće. I svi ljevičari u americi su jebeni retardi.
I boli me kurčina ako nekom to smeta.