USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Tesla?
- Uređivano
wooddiebone Tesla?
Nikola Tesla. Valjda se okreće u grobu jer se njegovi izumi vjv koriste u loše svrhe.
- Uređivano
To sam i ja pomislio samo mi nije jasno na koji način je Tesla imao ikakve veze s izumom zvučnika.
wooddiebone na koji način je Tesla imao ikakve veze
Evo ga, Vučić ima isti poremećaj kao Trump. "Kinezi su me obavestili o revoluciji, ja sam u Kini najpopularniji, među 3 najpopularnija, ako ne i najpopularniji lider u svetu"
somethingwrong kako je gadan
- Uređivano
Fenix ali nije dovoljno gadan ni da bude u top 3
A gle divne dece u šatorima i s traktorima. Sve student do studenta, guše revoluciju koju je izazvala Severina, obavještajne službe i Torcida.
Evo još jednoga koji vodi bitku protiv unutrašnjih neprijatelja i belosveckih agencija, čisto slučajno je isto dobar sa Trumpom
Deadwalker di su milijarde ?
- Uređivano
A ovo je iz Njemačke. O bella ciao.
- Uređivano
Taj drugi video je prije mjesec ipo dana i demonstracija protiv desnicarskih ekstremista i izrazavanja zelje kako ne zele suradnju sa AfD jer ih smatraju upravo ekstremnom desnicom.
Ali nedaj Bože nesto istraziti. Koliko fake news ovdje i borbe oko Trumpa i Muska, a govana u svojoj državi na šlepere. Sada vidim i Srbija je došla na red lol. Samo Bože pomozi…
prayer Instagram reels
KGBovi agenti. Jebeni reelsi mater im rusku!
A vidi ti ovih CCP špijuna pička li im materina. Navodno nova metoda mučenja. 100% istina
Ovo prolazi sigurno.
Pa samo ovdje na ovom malom gaming forumu koji nema veze s Amerikom imaju nekoliko vrlo dobrih primjera
TDS postoji već 8 godina sam sad je malo evoluirala u deltu.
Kažu da demokrati boluju od toga češće.
Majku mu jebem!