USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Centurion Ako mislite da je Vucic ruski igrac koji je ovde Trojanski konj na Balkanu, u velikoj ste zabludi.
Kada bi to Amerika inace tolerisala?
vrlo jednostavan odgovor. Amerika to tolerira zato što je Trump KGBov agent kodnog imena "KRASNOV".
A Biden je isto ruski agent, mislim da mu je kodno ime bilo Сонный Дж.
fensisuperstar Agent Pospanov
Srbija je samo mali pijun na sahovnici "okruglog stola"…nema tu promjene dok gomila nije gladna, tehnologija je previse "omeksala" kriticnu masu i samo prazan zeludac to moze izmjeniti…
To je kao i ovi nasi bojkoti trgovina petkom a nakon par tjedana cijene opet po starom…bitno je da nema gladi, bit ce bolje…
- Uređivano
ikral čuj ako treba proći psiho test da bideš topovsko meso ili za vozačku, nekako mislim da bi trebalo i za tu sittnu funkciju premijera ili predsjednika
Americki predsjednici imaju funkciju biti poslusnici, inace zavrse ko JFK…
https://www.facebook.com/share/p/12G5u9A4V5o/
Ne znam dal možete otvorit link.
Tesla?
- Uređivano
wooddiebone Tesla?
Nikola Tesla. Valjda se okreće u grobu jer se njegovi izumi vjv koriste u loše svrhe.
- Uređivano
To sam i ja pomislio samo mi nije jasno na koji način je Tesla imao ikakve veze s izumom zvučnika.
wooddiebone na koji način je Tesla imao ikakve veze
Evo ga, Vučić ima isti poremećaj kao Trump. "Kinezi su me obavestili o revoluciji, ja sam u Kini najpopularniji, među 3 najpopularnija, ako ne i najpopularniji lider u svetu"
somethingwrong kako je gadan
- Uređivano
Fenix ali nije dovoljno gadan ni da bude u top 3
A gle divne dece u šatorima i s traktorima. Sve student do studenta, guše revoluciju koju je izazvala Severina, obavještajne službe i Torcida.
Evo još jednoga koji vodi bitku protiv unutrašnjih neprijatelja i belosveckih agencija, čisto slučajno je isto dobar sa Trumpom
Deadwalker di su milijarde ?
- Uređivano
A ovo je iz Njemačke. O bella ciao.