Centurion Ako mislite da je Vucic ruski igrac koji je ovde Trojanski konj na Balkanu, u velikoj ste zabludi.

Kada bi to Amerika inace tolerisala?

vrlo jednostavan odgovor. Amerika to tolerira zato što je Trump KGBov agent kodnog imena "KRASNOV".
A Biden je isto ruski agent, mislim da mu je kodno ime bilo Сонный Дж.

deathwish

Srbija je samo mali pijun na sahovnici "okruglog stola"…nema tu promjene dok gomila nije gladna, tehnologija je previse "omeksala" kriticnu masu i samo prazan zeludac to moze izmjeniti…

To je kao i ovi nasi bojkoti trgovina petkom😂 a nakon par tjedana cijene opet po starom…bitno je da nema gladi, bit ce bolje…

ikral čuj ako treba proći psiho test da bideš topovsko meso ili za vozačku, nekako mislim da bi trebalo i za tu sittnu funkciju premijera ili predsjednika

Evo ga, Vučić ima isti poremećaj kao Trump. "Kinezi su me obavestili o revoluciji, ja sam u Kini najpopularniji, među 3 najpopularnija, ako ne i najpopularniji lider u svetu"

Fenix ali nije dovoljno gadan ni da bude u top 3

A gle divne dece u šatorima i s traktorima. Sve student do studenta, guše revoluciju koju je izazvala Severina, obavještajne službe i Torcida.

A ovo je iz Njemačke. O bella ciao.

Taj drugi video je prije mjesec ipo dana i demonstracija protiv desnicarskih ekstremista i izrazavanja zelje kako ne zele suradnju sa AfD jer ih smatraju upravo ekstremnom desnicom.

Ali nedaj Bože nesto istraziti. Koliko fake news ovdje i borbe oko Trumpa i Muska, a govana u svojoj državi na šlepere. Sada vidim i Srbija je došla na red lol. Samo Bože pomozi…