Svi znate koliko ne volim Trumpa i zašto, ali mislim da su ovo prvi izbori dosad na kojima je druga strana više lagala i manipulirala. Pričam najviše kroz prizmu Reddita kroz koji sam pratio i prethodne dvoje izbore. Ok, Reddit je uvijek naginjao lijevo, ali ova razina propagande je daleko najveća dosad. Praktički svaki top post protiv Trumpa je izmišljotina debelo izvučena iz konteksta ili čak laž, a mreža je preplavljena
A potom i mediji. Jedini tračak kritike prema Kamali je bilo ono od CNN-a na Town Hallu kojeg su hostali. To sam gledao od početka do kraja i skoro pa sam pomislio da je skeč koliko je bila loša. Potom guglam političke komentatore, i ne vjerujem.. svi hvale, dižu ju u nebesa, prenose i naši mediji... Baš jezivo u kolikom kurcu je ta Amerika, naš tandem Jutarnji-HDZ je mala beba.
Ajde, cilj ne bira sredstva i sve to bilo mi je relativno ok do prekjučer. Dok Biden nije prozvao sve birače Trumpa smećem. Pola države koju predstavlja nazvao je smećem. I sad kreće radikalizacija. Baš ironično od strane koja se tako olako razbacuje optužbama za fašizam.
Tu mi se sve zgadilio. I vjerojatno će zbog potpuno promašene kampanje i još promašeniie kandidatkinje opet dovest Trumpa na vlast. Da sam amer gledao bi pobjeći što prije