wooddiebone i drolja je, zna se s kime se vucala u mladosti i zašto.
Leb ti jebem što je glupa…
wooddiebone i drolja je, zna se s kime se vucala u mladosti i zašto.
Leb ti jebem što je glupa…
@Fenix hoće neka FFA oklada za dukate?
Po posljednjim analizama, Harris će dobiti i bit će uvjerljivije nego se misli.
Trump se samoubio s izborom suradnika, blesavom retorikom zadnjih mjesec dana i prvenstveno odlukama Supreme Courta koji je napunio za vrijeme svojeg mandata - vjerovali ili ne, ženama je bitno što je pobačaj de facto zabranjen u desetak saveznih država, a najavili potpuno zabranu ako osvoje. A žena ima jako puno.
U early votingu rekordan izlazak žena.
Sve te ankete ne uzimaju u obzir izborne jedinice, odnosno u svakoj se pojedinačno stanje može drastično promjeniti do kraja brojanja glasovanja.
Bumo vidli. Prati se.
Meni je ovo kao Eurosong, samo bolje. Amerikanci uvijek naprave jeben show i jedva čekam vidit što su produkcije pripremile. Prošle izbore su imali holograme i dronove koji su ispisivali rezultate, ove godine tko zna
Trump će izgubiti iz istog razloga zbog kojeg je izgubio prošli put - jer je Trump.
On smije biti predsjednik još jedan mandat tj. 4 godine ili to vrijedi samo ako osvoji dva mandata za redom tj. bude za redom 8 godina predsjednik?
Brijac brale, Trump sad već jedva hoda
Ma prestar je, mislim da je i sam rekao ako sada izgubi izbore, neće se vise kandidirati
Izazvan je na brijanje glave. Ak rista pobjedi mora obrijat glavu.
Ne preporučuje Veilguard, nije mjerodavan.
Trump ne samo da je dobio već će republikanci imati većinu u senatu i domu. Plus za razliku od prošlog puta sad su mu u administraciji dupli pacijenti.
Dosadno im tamo neće biti.
Zero očito nije mjerodavan više
ako nista uzivat cemo u zivcanom slomu medija, nevjerovatno da uz toliku propagandu i push medija ova spusi.
Kako sam i napisao prije par dana, skroz promašena kampanja i pretjerana medijska propaganda koja je očito prebacila ključan dio glasača na drugu stranu. Demokratima slijedi nužna reforma jer ovo je bilo užasno loše. Od odabira kandidatkinje do fokusnih točaka.
Jedino dobro je što ćemo ovoga gledati još samo 4 godine pa će valjda bit normalnije. Vance ako ga naslijedi djeluje mi da će biti umjereniji.
Trump nije ekstreman, on je samo glasan.
Bio je već 4 godine predsjednik pa nije svijet izgorio.
Neće se ništa specijalno promijeniti, kao ni ranije dok je Trump bio na vlasti. Ovo mi izgleda bas kao uvjerljiva pobjeda, ovaj puta nadam se bez bilo kakvih drama.
lik sabioooooo
Očekujte završetak rata u Ukrajini kroz tjedan dana.
fensisuperstar ma kog briga za dukate…ja nisam ni citao do kraja pa ulozio 2k
Koji prokleti narod
prayer stari nek su prokleti.
za nas je ovo win logički gledano
Trump 2024: najebat će 'murikanci
Kamala 2024: nejabli bi mi
Franjo!! Franjo!! Krivo... Donnie! Donnie! Ameri budu imali "Sluškinjinu priču" u živo. Sad kad ih Donnie dovede u red. Nema labavo. Idu tarife na sve proizvode izvan US. To kaj je sve made in PRC nema veze, klimatske promjene ne postoje. Imigranti jedu pse i mačke. Navijal sam da pobjedi, iako ga ne simpatiziram. Jer ga ameri zaslužuju. Vjerujem da bude Europi okrenul leđa... Za razliku od Bidena, ovaj bar zna u kojoj vremenskoj zoni se nalazi.
klinjo Ameri budu imali "Sluškinjinu priču" u živo
I konc logori i terminatori za trans ekipu.
Čujem da pripremaju i invaziju meksika kojeg će pretvorit u ogromni zatvor.
E i nemojmo zaboravit genocid svih žena koje ne daju pičke. Takozvani femicid.
wooddiebone daj bog.