wooddiebone uključujući Texas i većinu kutnih država. Stoga bijeli plavoki kauboj ne postoji vise. Sad je svaki hesus

Svi znate koliko ne volim Trumpa i zašto, ali mislim da su ovo prvi izbori dosad na kojima je druga strana više lagala i manipulirala. Pričam najviše kroz prizmu Reddita kroz koji sam pratio i prethodne dvoje izbore. Ok, Reddit je uvijek naginjao lijevo, ali ova razina propagande je daleko najveća dosad. Praktički svaki top post protiv Trumpa je izmišljotina debelo izvučena iz konteksta ili čak laž, a mreža je preplavljena

A potom i mediji. Jedini tračak kritike prema Kamali je bilo ono od CNN-a na Town Hallu kojeg su hostali. To sam gledao od početka do kraja i skoro pa sam pomislio da je skeč koliko je bila loša. Potom guglam političke komentatore, i ne vjerujem.. svi hvale, dižu ju u nebesa, prenose i naši mediji... Baš jezivo u kolikom kurcu je ta Amerika, naš tandem Jutarnji-HDZ je mala beba.

Ajde, cilj ne bira sredstva i sve to bilo mi je relativno ok do prekjučer. Dok Biden nije prozvao sve birače Trumpa smećem. Pola države koju predstavlja nazvao je smećem. I sad kreće radikalizacija. Baš ironično od strane koja se tako olako razbacuje optužbama za fašizam.

Tu mi se sve zgadilio. I vjerojatno će zbog potpuno promašene kampanje i još promašeniie kandidatkinje opet dovest Trumpa na vlast. Da sam amer gledao bi pobjeći što prije

Fenix ma ne vjerujem da Kamala ima realne šanse za dobiti izbore, u Americi ranija uloga predsjednika ima baš posebnu težinu + nisam baš siguran da će Amerikanci odabrati ženu za najmoćniju osobu u državi. Hillary je imala u predizbornim anketama i još bolju šansu pa je svejedno izgubila izbore. Mislim, nije da će se realno bilo što promijeniti u odnosu na sada pobijedi li jedna ili druga strana. Sve je to show za široke mase, a u pozadini je samo pitanje tko će od velikih kapitalista uložiti više novaca u nekog kandidata kako bi nakon izbora dobio što želi. Ekonomija pokreće njihov politički sustav, a tu se onda ne biraju sredstva u kontekstu medijske kampanje.

Fenix

Potpis na sve.

Kad se odmakneš i sagledaš nepristrano situacinu, vidiš kolko su obje strane izmanipulirane i sposobne same sebe svest na dronove.

Amerika je tolko postala opsjednuta indetitetom da su političke opcije postale dio indetiteta pojedinaca.

Da nitko više nemre stat na loptu i reć ne nisam demokrat i ne nisam republikanac, za koga god glasao.

Fenix Dok Biden nije prozvao sve birače Trumpa smećem

Da si malo bolje pratio , vidio bi da je to odgovor na Trumpovo prozivanje Puerto Rica i portorikanaca u New Yorku(gdje ih je masa) smećem.

Ako ćemo pravo, demokrati su još i mekani prema Trumpu, lik je osuđeni kriminalac za više stvari, orkestrirao je pokušaj državnog udara i ne priznaje rezultate izbora i neće ni ove osim ako ne pobijedi. Najstariji kandidat za predsjednika ikad.

Na sve to, okupio je najdesnije i najgluplje moguće snage u americi, ide toliko daleko da je pola visoko rangiranih Republikanaca dalo podršku Kamali.

Da o ovome šta radi Musk sa twitterom ni ne spominjem. Oba idu na masivnu propagandu usmjerenu na totalno izvrtanje činjenica i tešku maglu

Fenix Biden nije kandidat, a da jest Trump bi ga zvao starcem, iako je Trump stariji sad nego Biden kad je bio kandidat. Trump je izjavljivao i daleko gore stvari pa ne spominješ.
      Od toga da poslije ovih, ako se njega izabere, neće trebati drugi izbori pa nadalje.

Cijela ova kampanja pokazuje ogromnu količinu najglupljeg mogućeg doublespeaka na koju pada masa ljudi.
      Najbolji primjer je kad uragan pogodi većinski republikansku državu onda je to djelo tajnih službi, a kad pogodi demokratsku onda je to "act of god". To je razina njegovih birača .
      I aj, da to izjavljuje neki random pajdo, ali to izjavljuju kongresmeni koji su u Trumpovoj kampanji.

Ali još veća nebuloza je to što su republikanci nadglasavanjem ukinuli fondove FEMAi i onda 2 dana nakon napadaju iste zašto ne pomažu više uraganom zahvaćena područja.

Ti koji mogu takve paradokse ignorirati obožavaju Trumpa. I to je razlog zašto Amerika nikad ne treba jakog trećeg kandidata.

somethingwrong Biden nije kandidat, a da jest Trump bi ga zvao starcem, iako je Trump stariji sad nego Biden kad je bio kandidat. Trump je izjavljivao i daleko gore stvari pa ne spominješ.

Pa kako ne spominjem, spomenuo sam nebrojeno puta. Zato ne volim Trumpa jer on je taj koji je uoći 2016. pokrenuo tu retoriku. Nemoj ići u tom smjeru da me povezuješ s nekim, tipa ako kritiziraš jednoga odmah si s ovim drugim. Gadi mi se Trump

Čisto ova naša mala izmjena ukazuje koliko je sve u kurcu i koliko je uopće teško komentirat išta. Komičar koji je Puerto RIco u (retardiranoj) šali Puerto Rico prozvao otokom smeća je nekako pretvoreno u "Trump je prozvao sve Portorikance smećem". Što je glupo samo po sebi i pali se bullshit detektor. Kakav god da jest nebi to nikad napravio, to jedna cijela izborna jedinica. Vrijeđa mi inteligenciju da mi netko pokušava uvjerit u suprotno.

To je nešto što sam očekivao s Trumpove strane, a u ovoj kampanji više radi Kamalin tabor. Pogubili su se u Trumpovoj igri i zato će izgubit

maverick dronfuljetinu

Ne znam jel bi trebao koristit baš tu riječ ovak nonšalantno.

Pogotovo kad žena nije drolja nego je samo jako, jako, jaaaaaaako glupa.

wooddiebone navodno dosta koristila prirodne talente za uspjeh u karijeri ali to komotno moze biti propaganda. Al kad ju slusam je onak, wow koja Ce to bit marioneta

deathwish

Kolko god me ne bi iznenadilo, u to ne ulazim.

Kako god da je napredovala na poziciju državnog odvjetnika, činjenica je da je u trenutnoj poziciji zbog spola i etničkog porijekla, ne svojom zaslugom.

Tko god ju posluša više od 5 sekundi vidi da ima IQ keramičke pločice.

wooddiebone Tko god ju posluša više od 5 sekundi vidi da ima IQ keramičke pločice.

Mislim da nije ok na ovakav način vrijeđati keramičke pločice.

Sad je tamniji i od Obame i Kamale. Igra na rasnu kartu Ha-Ha-Ha

"In 21st century we'll have flying cars and spaceships"
              Ne, imat ćemo onlyfans i udruženje anti-science ravnozemljaša

wooddiebone i drolja je, zna se s kime se vucala u mladosti i zašto.

Leb ti jebem što je glupa…