Sterlok Nikad mi nije falilo novaca, jer nikad nisam ni patio za meni nepotrebnim stvarima. Ovih još sedam i kusur godina gledam kao laganu svakodnevnu tjelovježbicu da ne zakržljam 😃

Srećom ima ženu koja je također totalno neambiciozna i boli ju briga za novac. Odgojeni smo u komunizmu, kad su svi bili podjednaki i to nam je ostalo za cijeli život.

Bitno da imam vremena za zajebanciju, a tog imam

Zen Masters, dekodirali ste život-iluziju🕉️, da si u Dalmaciji bija bi još usporeniji, ispod masline u ladovini🤣

Pa ne znam baš, to je stereotip za dalmatince…radite vi samo se pravite lijeni.

Sterlok

Jug, "siromaštvo", sunce, vrucina, more, maestral…to su prirodne okolnosti, i slavonac brzo postane dalmatinac nakon dugog ljeta…

stitrek doslovno moj kum xD sl evo radim sa dosta dalmosa u firmi i jedan je bas ono lijen, svi drugi su jako radosni

Tzv. Papovka samo kaj je ova nadograđena, pucali iz nje na streljani u srednjoj školi na predmetu ONO i DSZ 😃

Tko je bio dobar sa M48 dobio je nagradno jedno punjenje sa papovkom.

Mene obratio ovaj video, glasao bi za Trumpa…

wooddiebone misliš

jebo te asmongold kmee kmee odmah dobijem proljev kad ga vidim evo diže mi se kiselina kmee

18 dana kasnije

Trumpa podržavaju krupni kapitalisti…gamad koja plaća radnike minimalno i još traži društveni novac i političku zaštitu dok privatno žive kao feudalci u svojim dvorovima sa poslugom, slugama i robovima. Ljudi su im bitni samo kad trebaju dati svoj glas za novih četiri godine robovanja.

A izbor je to ili istočni blok koji je još gori. U biti nema izbora niti ga je ikada bilo niti će ga ikad biti.

wooddiebone

Jučer se vozio sa žicare do Draškovićeve 50 minuta. Jebeš mi sve ako mi jedno 15 puta nije palo na pamet kako bi se sada fino i dobro biciklom provozati. Gužva u ZG je općenito katastrofa a javni prijevozi su sve više i više nalik na one u Japanu gdje ih kao srdele guraju u vlakove.

Da ali nismo svi za dva kotača, ja praktički ne znam voziti i nestabilan sam. Ok ima trokolica ali nije ni to rješenje za sve vremenske uvjete.

A ovo je onako cherry-picking pljuvanje na temelju tipičnog brendiranja zeleno-lijevo opcija.

Ja se stvarno ne sjećam da je bicikliranje bilo komunicirano kao jedino i idealno prometno rješenje Zagreba. Jasno je da treba poboljšati javni prijevoz, investirati u prometnice, složiti ako je moguće jednog dana Metro, no to su velike kapitalne investicije isprepletene gomilom izazova u imovinsko-pravnim odnosima i traženju rješenja koje će odgovarati svima.

To traje, vrlo često mnogo duže od trajanja jednog mandata, s time da se godinama za vrijeme prijašnjih vlasti nije napravilo apsolutno ništa. Krećeš od onoga od čega možeš da barem nešto promijeniš pa onda polako uz kapitalna ulaganja srediti i javni prijevoz.

Ako si doma u Dugavama, a radiš u Sesvetama, nećeš ići biciklom na posao lol. No masa ljudi koji rade "fancy poslove" bližu mjesta prebivališta, će možda ostaviti auto doma i ići biciklom ako je infrastruktura ok. Svakako pomak od situacije gdje se svi voze autom od točke A do točke B.