Naravno da Putinu odgovara pobjeda Trumpa, manje više je potvrdeno da su debilini desničarski Youtuberi u americi dobivali lovu od rusa kako bi davli podršku njima u ratu.

Nisu oni debili, to su klasični profesionalni rodoljubi. Desna ruka na srcu, lijeva na džepu. Poduzetnici a ne debili. Sve je bolje nego svaki dan raditi tj. biti rob.

Jel možemo prestat izjednačavat poduzetništvo i kriminal.

Thx poyy

Znači, Trump je prekjučer zbilja napisao na Twitteru - Taylor Swift, I hate You! Ne znam jel u međuvremenu obrisano ili ne, ali majkemi, ako je on normalan. A Elon Musk joj je napisao da će joj napraviti dijete i čuvat joj mačku životom…

To je ekipa kojoj se pola Amerike divi. Znači, ne znam jel bi tako pričao ni s dečkima kad se nacugam.

8 dana kasnije

Znam da ga mnogi ne vole mislim na Pernara jer sa njegovog kanala je ovaj video sa prof Jurčevićem koji govori o Europi kao položaju u svijetu. Zanimljivo mi ga slušat.

Europa se ekonomski raspada pomalo a to se osjeti po večini stanovništva koji su zapravo na rubu bijede dok pritom ja razmišljam hoću li nabavit novi PS5 zamjenivši ga tako za mog crnju PS4 ili neću.

Ne bi ja rekao da je većina stanovništva Europe na rubu bijede.

Mislim da većina Europljana živi bolje nego su spremni priznati.

Da, malo je deprica jer je kriza, a generacije prije su prosperirale pa su očekivanja visoka.

Većina ipak radi, zarađuje, bori se. Životni problemi dolaze neovisno o ekonomskoj situaciji, a sve dok imamo ljude na kavici po centru radnim danom mislim da smo ok.

Ljudi u nekim zemljama žive nevjerojatno jadno.

Ovisi što se smatra bogatstvom. Za mene je bogatstvo slobodno vrijeme a danas su svi frustrirani jer nemaju vremena za ništa. Kaj ti vrijedi materijalno ako nemaš vremena uživati u neradu. Osam sati rada, osam sati odmora, osam sati kulturnog uzdizanja, slobodni vikendi i 30 dana godišnjeg bez subota. Ovo je neki minimum minimuma.

wooddiebone

Osim toga što nisu rešena stambena pitanja radi jebenih cifra nekretnina dosta se dobro more živit.

Niko nikoga ne tjera da rinta za 800 eura, ko je sposoban snađe se.

Ljudi se zakrpaju u kapitalističke firme nadajući se da bude bolje. Ne kuže osnovu kapitalizma plus manjak inteligencije. Kasnije su svi krivi.

Treba grebat i težit boljem, svaki dan. Čak i kad je "dobro". Zona komfora je najgora stagnacija.

Zvučim imbecilno, trenutno sam radim previše za premalo no svjestan toga radim na tome da u izvjesno vrijeme odem na drugo radno mjesto, državu. Neću biti jedan od onih kojeg stisnu godine, depresija, sve se nakupi kad skuže da nemaju ni kučeta ni mačeta.

Ja sam proteklih 32 godine radio minimalno, i ne kajem se ni sekunde. Nisam imao nikakvih ambicija osim za tekuće troškove….dvadesetak godina nisam imao ni privatni auto, samo službeni. Sad ga imam samo da mogu vikendima u posjetu kćeri i unucima. Tridesetak godina smo išli na more busom, i bilo nam je super.

Nitko mi nije kriv, uživam sa onime što imam. a na kraju se sve posloži u životu ako imaš zdravlje. Nikad nisam želio raditi prekovremeno, odbijao prekovremeno i na kraju radio samo kad bi me baš stisnuli tek toliko da ne razjebem kolektiv kao iznimka. Nikad mi nije falilo novaca, jer nikad nisam ni patio za meni nepotrebnim stvarima. Ovih još sedam i kusur godina gledam kao laganu svakodnevnu tjelovježbicu da ne zakržljam 😃

Srećom ima ženu koja je također totalno neambiciozna i boli ju briga za novac. Odgojeni smo u komunizmu, kad su svi bili podjednaki i to nam je ostalo za cijeli život.

Bitno da imam vremena za zajebanciju, a tog imam 😃

Sterlok Nikad mi nije falilo novaca, jer nikad nisam ni patio za meni nepotrebnim stvarima. Ovih još sedam i kusur godina gledam kao laganu svakodnevnu tjelovježbicu da ne zakržljam 😃

Srećom ima ženu koja je također totalno neambiciozna i boli ju briga za novac. Odgojeni smo u komunizmu, kad su svi bili podjednaki i to nam je ostalo za cijeli život.

Bitno da imam vremena za zajebanciju, a tog imam

Zen Masters, dekodirali ste život-iluziju🕉️, da si u Dalmaciji bija bi još usporeniji, ispod masline u ladovini🤣

Pa ne znam baš, to je stereotip za dalmatince…radite vi samo se pravite lijeni.

Sterlok

Jug, "siromaštvo", sunce, vrucina, more, maestral…to su prirodne okolnosti, i slavonac brzo postane dalmatinac nakon dugog ljeta…

stitrek doslovno moj kum xD sl evo radim sa dosta dalmosa u firmi i jedan je bas ono lijen, svi drugi su jako radosni

Tzv. Papovka samo kaj je ova nadograđena, pucali iz nje na streljani u srednjoj školi na predmetu ONO i DSZ 😃

Tko je bio dobar sa M48 dobio je nagradno jedno punjenje sa papovkom.

Mene obratio ovaj video, glasao bi za Trumpa…