Koje odvratno pitanje, jos pogledajte Vance-a kako se na to cereka. Ovi ljudi su stvarno dno.

Puno je bilo odvratnih njuški u domaćoj i stranoj politici zadnjih 50 godina, ali ovaj Vance je uvjerljivo najveći šupački štakor kojeg je redneck majka ikad rodila. Neopisivi smrad.

Odavno nešto nisam s ovolikim gađenjem i nelagodom gledao 🤮

• Tzereen

•  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Ja se stvarno nadam da će se narod ustati i smijeniti ga

Evo nadam se da će Amerikanci maknuti s vlasti ta dva klauna u rekordnom roku. Uključujući tech overlorda kojem dionice Tesle klize brže u provaliju nego li međunarodni ugled SAD-a.

Koje odvratno bahato egomanijačko smeće.

John Stewart pred kraj videa na tragu rjesenja?

Tzereen Ja se stvarno nadam da će se narod ustati i smijeniti ga

Pajdo, jedva su dočekali da paradiraju slobodno u nazi uniformama kroz Washington i daju pozdrave "od srca"

klinjo

Operacija paperclip, tehnokracija, "okrugli stol" te zapadno/istocni puppeti koji vrte spin za široke mase (odrađuju posao "okruglog stola"🤣)…Kojima je sve predvidio🕵️‍♂️😁

• Heat

•  
      •  

Mobilizirat ćemo seronje iz ove teme i reddita da isjeramo Gengis Khana iz Ukrajine.

Ovaj čoban će dovest do ponovne gospodarske / ekonomse krize, (iako, ono, mi smo odavno u tome) i poremetit sve.

On nije normalan. Prava seljačina pona para. Pokazuje kakav je većina Amerikanca jer su ga odabrali

• ikral

•  
      •  
      •  
      •  

And that, kids, is what happens when you let idiots to speak freely. Ako neki idiot još sumnja da je idiot idiot…ne, nema dalje.

Kad izaberes klauna , ocekuj cirkus.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Ma super je Trump, kaj pricate!

ZeLeNsKy nEmA oDjElO! sRaMoTi tRUmPa i aMeRiKU!

klinjo

Pa ne možeš biti klaun bez odjela.