renda
O tome da neće bit mira u Ukrajini bez kompromisa.
Da se razumijemo, ovaj razgovor jučer je bio travestija. I Trump i JD su totalno usrali stvar i bili maksimalno bezobrazni i disrespectful.
Ponašaju se ko da je Zelenski njihov namjesnik u Ukrajini koji je imao zadatak pobjedit Rusiju i nije uspio pa sad mora opravdat svoj neuspjeh.
Kritično i sramotno.
Svejedno, neki ljudi još uvijek misle da Ukrajina iz ovog može izać kao pobjednik.
Ne može.
Zelenskiju skidam kapu na čvrstom stavu i principima pogotovo protiv ova dva manijaka, samo me strah kaj to znači za Ukrajinu jer Putin nije krenuo u invaziju da proba jel može nego ima čvrste ciljeve i kao lider jedne od najvećih nuklearnih sila na planetu, pregovori s njim moraju bit sa dozom respekta, makar i lažnog.
Amerika je također radila invazije po svijetu, često i manje smislene i prljavije od ove pa se drugi lideri prema njima odnose sa poštovanjem.
Mir će se dogodit ili apsolutnim porazom Ukrajine ili dogovorom između Rusije i Ukrajine.
Zašto bi Putin rekao aha evo pregovaram sa ovima koji cjelo vrijeme seru po meni, hoće mi uzet sve i jedino kaj dobivam sa prihvaćanjem mira su još sankcija za moju zemlju, gubim ono za kaj sam uopće išao radot invaziju i još će mi sudit kao ratnom zločincu.
Pa neće to prihvatit, nastavit će pucat i raketirat.
Jako sam iznenađen kolko se neki ljudi čude da mirovni pregovori ne funkcioniraju ako jedna strana nije spremna na kompromis.
Hoćeš mir? Kompromis.
Nećeš kompromis? Ratuj Mile za svoje principe. Siguran sam da će tvoje principe nagraditi raskošnim grobnim mjestom i velikim spomenikom za tvoje poginule sunarodnjake.
Putin će uskoro krepat, a Rusija će i dalje bit jedna od najvećih nuklearnih sila na svijetu.