John Stewart pred kraj videa na tragu rjesenja?
John Stewart pred kraj videa na tragu rjesenja?
Tzereen Ja se stvarno nadam da će se narod ustati i smijeniti ga
Pajdo, jedva su dočekali da paradiraju slobodno u nazi uniformama kroz Washington i daju pozdrave "od srca"
Mobilizirat ćemo seronje iz ove teme i reddita da isjeramo Gengis Khana iz Ukrajine.
Ovaj čoban će dovest do ponovne gospodarske / ekonomse krize, (iako, ono, mi smo odavno u tome) i poremetit sve.
On nije normalan. Prava seljačina pona para. Pokazuje kakav je većina Amerikanca jer su ga odabrali
And that, kids, is what happens when you let idiots to speak freely. Ako neki idiot još sumnja da je idiot idiot…ne, nema dalje.
Kad izaberes klauna , ocekuj cirkus.
Ma super je Trump, kaj pricate!
Ja sam za da se ljepo pita svakog građana EU i Amerike na jednom referendumu je li svaki od njih osobno spreman uzet pušku i ić potjerat Rusiju iz Ukrajine da bi se izbjegli kompromisi i poslala poruka zločestom Putinu da ne može radit kaj hoće.
Sve koje zaokruže DA, ljepo poslati tamo i rješena stvar. Skupilo bi se sigurno milijuni i milijuni dobrovoljaca s obzirom kolko ljudi zagovara bezkompromisnu pobjedu Ukrajine i kolko je to lako za postić.
wooddiebone o cemu ti?
Lupeta gluposti po običaju.
Jednom se već u Europi podilazilo agresoru i dijelio tuđi teritorij. Svi znamo kako je to završilo. Da nema hrabrih Ukrajinaca, već bi imali WW3 pa onda referendumi ne bi ni bili potrebni. Zelenski sigurno nije lud da potpise kapitulaciju po ruskoj verziji “mira”. Da ne spominjem sve moguće međunarodne implikacije da jača država vojno grabi tuđi teritorij i da se to prizna. Rusi uopće nisu pokazali ni trunku želje za kompromisima. To nisu pregovori, to je kapitulacija. Pozitivno je otvaranje diplomatskih kanala, ali ne na način “evo napravit ćemo sve što Rusi traže lol”. Tako mogu i ja biti “diplomat”.
Haha jucer nisam palio tv, vidim da sam propustio show.
Ovo je bilo za ocekivati, trump zeli resurse i naplatu pomoci koju su poslali. Jbg danas nista nije zabadava.
Al jos vise mi je fun vijest bila da se plenkovic boji nekog lika jer mu je napisao par komentara na face i sad lik prosjedio 30 dana u zatvoru i sad dobio jos 30. Nismo ni mi po tom daleko od rusije
O tome da neće bit mira u Ukrajini bez kompromisa.
Da se razumijemo, ovaj razgovor jučer je bio travestija. I Trump i JD su totalno usrali stvar i bili maksimalno bezobrazni i disrespectful.
Ponašaju se ko da je Zelenski njihov namjesnik u Ukrajini koji je imao zadatak pobjedit Rusiju i nije uspio pa sad mora opravdat svoj neuspjeh.
Kritično i sramotno.
Svejedno, neki ljudi još uvijek misle da Ukrajina iz ovog može izać kao pobjednik.
Ne može.
Zelenskiju skidam kapu na čvrstom stavu i principima pogotovo protiv ova dva manijaka, samo me strah kaj to znači za Ukrajinu jer Putin nije krenuo u invaziju da proba jel može nego ima čvrste ciljeve i kao lider jedne od najvećih nuklearnih sila na planetu, pregovori s njim moraju bit sa dozom respekta, makar i lažnog.
Amerika je također radila invazije po svijetu, često i manje smislene i prljavije od ove pa se drugi lideri prema njima odnose sa poštovanjem.
Mir će se dogodit ili apsolutnim porazom Ukrajine ili dogovorom između Rusije i Ukrajine.
Zašto bi Putin rekao aha evo pregovaram sa ovima koji cjelo vrijeme seru po meni, hoće mi uzet sve i jedino kaj dobivam sa prihvaćanjem mira su još sankcija za moju zemlju, gubim ono za kaj sam uopće išao radot invaziju i još će mi sudit kao ratnom zločincu.
Pa neće to prihvatit, nastavit će pucat i raketirat.
Jako sam iznenađen kolko se neki ljudi čude da mirovni pregovori ne funkcioniraju ako jedna strana nije spremna na kompromis.
Hoćeš mir? Kompromis.
Nećeš kompromis? Ratuj Mile za svoje principe. Siguran sam da će tvoje principe nagraditi raskošnim grobnim mjestom i velikim spomenikom za tvoje poginule sunarodnjake.
Putin će uskoro krepat, a Rusija će i dalje bit jedna od najvećih nuklearnih sila na svijetu.
Ne ratuju “za principe”, nego da obrane svoju zemlju i obitelji. Mi bi to u Hrvatskoj trebali najbolje znati. Ukrajinci prvi žele da ta agonija završi, no sigurno se neće predati i potpisati kapitulaciju / kompromis. Jedini “princip” za koji se ratuje je nepovredivost međunarodno priznatih granica što je dogovoreno kako bi se upravo spriječilo da jača država vojno napada slabije i grabi teritorij. Ako se Rusiji to pusti, onda će svaki diktator na planeti tražit isto. Što je siguran put u WW3.
Da se razumijemo, ovaj igrokaz je dosta očit pokušaj međunarodne diskreditacije Zelenskog da se postavi netko tko će potpisati što god Putin ili Trump žele. I najjače mi je kako Rusija priča o legitimitetu Zelenskog u kojoj demokracija valjda nikada nije ni postojala lol.
Koliko bi bili drukčiji komentari da se Tuđmanu u sred rata ovako izrugivao i ponižavao ga američki predsjednik? I da su u europi govorili da ko god je za pomoć Hrvatskoj da "nek uzme pušku"