Jedino dobro za sve nas u Europi je što su tamo na vlasti toliki moroni da će US implodirati puno prije nego uspiju sjebati ostatak svijeta do kraja. Ovaj tip svaki put kad zine uspije ispast još veći glupan.

Tamo će doći do građanskog rata kroz par mjeseci kad ljudi skuže da su im ovi uzeli penzije, zdravstvena osiguranja, svu socijalu.

Fascinantno je kako ne osjeća minimum srama srati o penzijama i "budućim obvezama" u istoj rečenici s državnim dugom - par dana nakon što su izbili 4,5 bilijuna dolara iz proračuna zbog novih poreznih olakšica milijarderima.

Jebote jadan čovjek. Tak te piseru i onda još očekuju ispriku.

Pogledao isječak tog susreta i jadan čovjek. Šteta da se nije pripremio pa da je ovom odvratnom mamlazu Vance-u bacio kontru šta bi oni napravili da je Putin njima zauzeo npr. Alasku, ali nitko nije očekivao da će ga ovako likovi dočekati. A ovaj za pitanje o odijelu zaslužuje pljusku da se onesvjesti. Užas.

I najgore od svega ne smije im ni reći “fuck off” jer mu budućnost države i dalje ovisi o amerima.

Meni je fascinantno kolko se neočekivano okrenula priča u americi.

Ljudi neironično tvrde da je Zelenski uvrijedio Ameriku i Trumpa.

Jesu oni shvatili kad je lik reko da će osjetit posljedice u Americo kao prijetnju?

Totalno bizarna situacija.

klinjo jebiga, moras i ti skinut junf, kad tad bi ti ga neko stisnul!

wooddiebone da, mislim da se ta izjava Zelenog tako protumacila i nastao je show s dva pitbulla na civavu

Bolje da mi ga DarkPunisher skinul nego @Tuhy . Onda bi mi predbacivali da se je*em za popuste u Big Bangu (nije da se nebi). Kad smo kod gay populacije... Pričal mi moj rođak koji je gay (nije mi Tuhy rođak) da si budu zbog woke gluposti Ameri izabrali Trumpa, da jednostavno to ljude iritira i da zbog toga isto i gay populacija pati. Da kakvi pride month, da je on gay cijelu godinu i da želi popuste cijelu godinu, a ne samo onda. S obzirom da mom rođaku svašta ulazi u usta, ovo je dobro izašlo iz njegovih usta. Smijal se kad sam mu rekel da je homofobni gay. To isto mi govoril kum Trumpovac koji radi u SAD-u, da ljude to iritira. S druge strane moj kum se ne javlja već neko vreme... valjda ga deportirali u Meksiko ili Ekvador.

Doslovno identično originalu, više nemaš prostora za parodiju jer se sve događa uživo. Zona sumraka.

Rezultati sastanka zapadnih saveznika u Londonu:

- Velika Britanija, Francuska i drugi saveznici radit će s Ukrajinom na planu za prekid borbi, koji će zatim biti predstavljen SAD-u, uz zajednički nastavak provedbe.

- Četiri ključna cilja:
    nastaviti slanje vojne pomoći Ukrajini
    osigurati da Ukrajina sudjeluje u svim mirovnim pregovorima
    spriječiti bilo kakvu buduću rusku invaziju
    stvoriti "koaliciju voljnih" koja će braniti Ukrajinu i jamčiti mir

- Ujedinjeno Kraljevstvo omogućit će Ukrajini pristup 1.6 milijardi funti (oko 2 milijarde dolara) za nabavu novih projektila

- U mirovnom procesu "Europa morati preuzeti glavni teret", ali sporazum neće biti moguć bez podrške SAD-a.

Evo šta je našminkani Vance prije govorio o Trumpu. "Ksenofob, rasist, (odnosno da mu je to baza), vodi ameriku i bijelu radnu klasu u "vrlo mračno mjesto " itd.

I bonus

Inflacija od uvedenih tarifa tek dolazi

So much winning

Trump prelomio, SAD obustavlja vojnu pomoć Ukrajini. Meksiku, Kanadi i Kini uveo nove carine

Bijela kuća traži plan za moguće ublažavanje sankcija Rusiji

Kako je samo nas preskočio s carinama, to je kao dodatno poniženje da EU nije ni vrijedna toga?: (

Ako ništa dobro ne izađe iz ovoga, barem bi se kripto market mogao crashati, a to ću ovaj put dočekati spreman.

Zar kongres ne mora ovakve stvari dopuštavati i zabranjivati dok je predsjednik tobože samo glas naroda? Mislim, ustavno samo kongres upravlja novcima, kakve su ovo pizdarije? Kako je ovo legalno? Amerika se pretvara u jebenu diktaturu.

Ovakve poteze ne bi vukao ni Lukašenko da je izabran za predsjenika Amerike.

Godinama će ameri prat ljagu koju Trump prolio po njima. Naivci popušili jeftinu prozirnu priču narcisoidnog zlog prevaranta…

Tzereen u prijevodu lik je biznisman…gleda samo profit…

Tzereen Na kraju je sve samo novac i korist. Nema tu ideala.

Tako je oduvijek i bilo. Interesi i novac su broj 1.