f_i_c_o
Sviđa mi se sve što navodi a još više mi se sviđa što je poprilično salty glede cijele ove situacije. Ali Trails fandom je toliko toksičan da je cijelu ovu priču oko brže lokalizacije/Zerofielda pretvorio u neku NISA vs CLE borbu, temeljenu na međusobnim uvredama i vrijeđanju. Nedavno sam naletio na neku od rasprava gdje ekipa brani NISA-u objašnjavajući kako uopće nisu pogriješili kada su spoilali tko je C (prilikom NAJAVE Reverie) jer je ionako lako zaključiti tko je to. Nemamo o čemu dalje pričati.
Cijeli fandom je sastavljen od dvije skupine, jedna je poput Geofronta, Gu4n-a, Zerofielda (skupina koja zapravo radi nešto produktivno) a druga skupina misli da im je Rean muž i želi imati snošaj sa Altinom.
Očekujm da će u jednom od sljedećih videa navesti kako je primao prijetnje smrću, kao što je i Magic Echo, nakon što je napravio video što sve ne valja sa Reanom (sasvim legitimno).
Ako, kojim slučajem, neću moći igrati Kuro 3 "na vrijeme" jednostavno ću na neko vrijeme prekrižiti serijal ili si svjesno spoilati apsolutno sve jer mi ne pada na pamet čekati 3 godine, čuvati se od spoilera, samo da bi mi izdavač opet spoilao neki element igre. A tko zna, možda i naučim japanski prije no što NISA i Falcom počnu raditi posao kako spada.