Ma nemoguće! Ogromni bug u NISA-inoj igri? Naprosto sam u šoku. Ajde barem nije game/console breaking bug, to im se još nije dogo - oh, wait!
Još se živo sjećam napisa NISA botova po twitteru o potrganom CLE-ovom Hajimariju koji je, navodno, bio toliko broken da je igra bila naprosto neigriva. FPS je bio 18, hard crashala se svakih 10 sekundi. Pravo je iznenađenje da je jedini bug na koji sam naišao bio boss koji je ostao sekundu u zraku nakon što sam prekinuo njegovu S Craft animaciju. U 75h igre ništa značajno nisam osjetio, FPS stabilan i igra je letjela. Reverie, s druge strane, stvarno ima ogromne FPS dropove, posebno u animacijama, što me je iznenadilo jer igra uopće nije zahtjevna. Ovo je samo šlag na tortu.
Baš sam se nadao da će launch Reverie biti besprijekoran jer smo čekali toliko dugo, a on se nažalost našao tik uz bok sa sramotnim launchem Trails of Cold Steel IV, kojeg ljudi, koji su ga prednaručili, nisu mogli niti igrati čak nekoliko dana nakon izlaska. Ako tome pridodamo i Danu i njezinu "important big hole" stvarno su uhvatili momentum.
Neka nam je kruha i igara, i engleskih glasova…