Na pcu nema cheatera @chono7 dobijes ban unutar minute. A botove banaju uvijek tjedan dana prije kraja lige. Always online sabija bilo kakvo modificiranje geara. Gear je u diablu sve jbga. Eventualno dupeanje itema, ali i to bi se skuzilo. D3 bas ima rigorozan sistem

fensisuperstar bilo je cheatera. Bilo je do te mjere da su snimili video, uploadali i svadali se u komentarima kako nece dobiti ban. Naravno ban je stigao, ali nije bilo unutar minute nikako.

chono7 exploitanje nije isto kao modificiranje itema. exploita ima uvijek. I ako ga abjuzaš dobit ćeš ban. ali imat weapon sa 10 socketa i takve pizdarije su instabanovi sad.

E tek sad je zbunjujuće jer...

Mislim kužim da moraš biti online, ali možeš igrat solo onda bez PS+? U biti nemaš co-op i to je to.

@Flipper jebemti kakve mi linkove stavljas pokvarene 😃
      sad moram manualno trazit jer me zanima

Ma nije ništa bitno. Osim...što je navodno ideja developera i core mehanika igre co-op. Ali, možeš igrat sam i ne treba ipak PS+. Valjda. Ako nemaš PS+ ništa od co-opa.

Flipper Za always online se slažem ali fakat ps+ je onak cringe. AJd da uzigru dobiješ barem mjesec dana ps+ kad vec zahtjeva igra. to bi bilo kul.

mjesec kasnije

Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar

Ma, znam da budeš 🙂

Također novi gameplay s fokusom na Water Realm.

Tuhy Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar

Jednostavno se moram pridruziti mantri 😄
          Budi dobar budi dobar budi dobar oooooooooooooooom

5 dana kasnije

A čini mi se da bi ti bilo pametno. Ima puno recenzija u nastajanju, ali dojmovi nisu dobri baš. Čini mi se da će biti max negdje 65/100 igra. Ako ne i manje.

fatamorgana
          A htio sam baš pravu novu PS5 igru koja rabi sve prednosti PS5ice. Haptic i sve.
          Ja onjko još uzeo onaj Ascended edition... 😆

Od prve najave ove igre ocekiva san oko 6/10 tako da nisan niti malo iznenaden.
          Bolje uzeti demone za hack and slash i borderlands 3 za loot

Isuse Kriste, a izgledalo je odmah tako prosječno da boli glava, nisam htio tu trolati jer u principu ne volim te igre pa sam mislio da je to moja subjektivnost u pitanju.

Ajd, nadam se da će Outridersi biti dobri.