milicevic87 chono7 ma ne govorim za botove, znam da su oni problem na pc-u, nego cheatera koji modificiraju gear u igri. Ima videa na youtubeu. Likovi solo speedrunaju gr 150, one shotaju elite mobove na gr150.
chono7 Fenix previse je naglasak bio na slowmotion borbe, a premalo na samu igru i sto ce ponuditi igracima. Mislim da je to veci problem od ove najave always online. milicevic87 imas i cheatera ne brini 😊
milicevic87 chono7 kako je to moguće na always onlineu? Zar nebi njihovi serveri trebali prepoznati ako je netko čačkao po game fileu?
chono7 milicevic87 moguce je, banovi su padali i za hackanje paragon levela, statsa i slicno. Kao i svugdje, mozes cheatat dok te ne banaju.
fensisuperstar Na pcu nema cheatera @chono7 dobijes ban unutar minute. A botove banaju uvijek tjedan dana prije kraja lige. Always online sabija bilo kakvo modificiranje geara. Gear je u diablu sve jbga. Eventualno dupeanje itema, ali i to bi se skuzilo. D3 bas ima rigorozan sistem
chono7 fensisuperstar bilo je cheatera. Bilo je do te mjere da su snimili video, uploadali i svadali se u komentarima kako nece dobiti ban. Naravno ban je stigao, ali nije bilo unutar minute nikako.
fensisuperstar chono7 exploitanje nije isto kao modificiranje itema. exploita ima uvijek. I ako ga abjuzaš dobit ćeš ban. ali imat weapon sa 10 socketa i takve pizdarije su instabanovi sad.
Flipper E tek sad je zbunjujuće jer... Mislim kužim da moraš biti online, ali možeš igrat solo onda bez PS+? U biti nemaš co-op i to je to.
fensisuperstar @Flipper jebemti kakve mi linkove stavljas pokvarene 😃 sad moram manualno trazit jer me zanima
Flipper Ma nije ništa bitno. Osim...što je navodno ideja developera i core mehanika igre co-op. Ali, možeš igrat sam i ne treba ipak PS+. Valjda. Ako nemaš PS+ ništa od co-opa.
fensisuperstar Flipper Za always online se slažem ali fakat ps+ je onak cringe. AJd da uzigru dobiješ barem mjesec dana ps+ kad vec zahtjeva igra. to bi bilo kul.
Chaky Tuhy Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar Jednostavno se moram pridruziti mantri 😄 Budi dobar budi dobar budi dobar oooooooooooooooom
Flipper 62 meta trenutno. :/ https://egmnow.com/godfall-review/ jedan jako loš review https://www.gamesradar.com/godfall-review/ jedan solidan
Flipper A čini mi se da bi ti bilo pametno. Ima puno recenzija u nastajanju, ali dojmovi nisu dobri baš. Čini mi se da će biti max negdje 65/100 igra. Ako ne i manje.
Tzereen fatamorgana A htio sam baš pravu novu PS5 igru koja rabi sve prednosti PS5ice. Haptic i sve. Ja onjko još uzeo onaj Ascended edition... 😆