Fico Na kraju krajeva, tako je dizajnirana čitava igra. Kao nekakav looter shooter

Kako je dizajnirana? Još nismo vidjeli ni jedan prikaz igre u kojem do izražaja dolaze online mogućnosti. Meni ovo zasad izgleda kao primarno SP igra koja ima online elemente, nikako ne obrnuto. A za forsiranje OA rekao bih da su išli forsirat PS5 launch pa ne stignu odradit ono što bi realno trebali.

Za usporedbu, Borderlands 3 i svi prethodni nisu always online. Diablo 3 jest na PC-ju što se ljudima nije sviđalo, ali barem je online više involviran. Ali zato nisu prethodnici i veterani looter žanra.

Always offline nikome nije problem sve dok se pronađeš u situaciji gdje nemaš interneta.

Fenix U kojem smislu vise involviran u Diablu 3? Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

Fenix vidiš, ja bi u diablu na konzoli volio da su ubacili always online. Ovako zbog cheatera ne možeš normalno igrati coop.
      Naprimjer, uđeš u lobby s nekim ne znajući da lik ima modificiran gear, on krene klati mobove, a ti dobiješ sto paragon levela u sekundi.

Tako se meni jednom desilo na početku igre. Imao sam u postavkama otvoreno za sve igrače, uleti mi jedan cheater, i u par sekundi toliko levela dobijem da sam spreman za endgame 🙄.
      Izbrisao sam taj save file, krenuo otpočetka i coop stavio na 'friends only'.

milicevic87 always online ti ne bi rijesio taj problem cheatera... Koliko puta sam upao u party sa normalnom ekipom, ali bogami i sa botovima.

chono7 U kojem smislu vise involviran u Diablu 3?

Nisam se dobro izjasnio. Dizajniran je na način kako bi igrači više igrali koopearativno i kad se reklamirala igra bio je često fokus na tome. Imao si
          i auction house i naglasak je bio na shareu loota. Ja sam ga na PS4 često igrao offline, ali kako kažem, D3 je barem imao naglašenije online mogućnosti i AO se donekle dao opravdati.

chono7 Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

I mene zanima. Osim što se cijelo vrijeme navodi da ćemo skupljat loot i igrat s drugima, nismo dobili nikakav pošteni prikaz toga.

chono7 ma ne govorim za botove, znam da su oni problem na pc-u, nego cheatera koji modificiraju gear u igri. Ima videa na youtubeu. Likovi solo speedrunaju gr 150, one shotaju elite mobove na gr150.

Fenix previse je naglasak bio na slowmotion borbe, a premalo na samu igru i sto ce ponuditi igracima. Mislim da je to veci problem od ove najave always online.
              milicevic87 imas i cheatera ne brini 😊

chono7 kako je to moguće na always onlineu? Zar nebi njihovi serveri trebali prepoznati ako je netko čačkao po game fileu?

milicevic87 moguce je, banovi su padali i za hackanje paragon levela, statsa i slicno. Kao i svugdje, mozes cheatat dok te ne banaju.

Na pcu nema cheatera @chono7 dobijes ban unutar minute. A botove banaju uvijek tjedan dana prije kraja lige. Always online sabija bilo kakvo modificiranje geara. Gear je u diablu sve jbga. Eventualno dupeanje itema, ali i to bi se skuzilo. D3 bas ima rigorozan sistem

fensisuperstar bilo je cheatera. Bilo je do te mjere da su snimili video, uploadali i svadali se u komentarima kako nece dobiti ban. Naravno ban je stigao, ali nije bilo unutar minute nikako.

chono7 exploitanje nije isto kao modificiranje itema. exploita ima uvijek. I ako ga abjuzaš dobit ćeš ban. ali imat weapon sa 10 socketa i takve pizdarije su instabanovi sad.

E tek sad je zbunjujuće jer...

Mislim kužim da moraš biti online, ali možeš igrat solo onda bez PS+? U biti nemaš co-op i to je to.

@Flipper jebemti kakve mi linkove stavljas pokvarene 😃
                      sad moram manualno trazit jer me zanima

Ma nije ništa bitno. Osim...što je navodno ideja developera i core mehanika igre co-op. Ali, možeš igrat sam i ne treba ipak PS+. Valjda. Ako nemaš PS+ ništa od co-opa.

Flipper Za always online se slažem ali fakat ps+ je onak cringe. AJd da uzigru dobiješ barem mjesec dana ps+ kad vec zahtjeva igra. to bi bilo kul.

mjesec kasnije

Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar

Ma, znam da budeš 🙂

Također novi gameplay s fokusom na Water Realm.

Tuhy Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar

Jednostavno se moram pridruziti mantri 😄
                          Budi dobar budi dobar budi dobar oooooooooooooooom