Mene svejedno zanima igra bez obzira na recenzije, ali problem je novcane prirode. Sv.Nikola, rodendan, Bozic. Mali zeli Dirt 5. Tako da... Zato nisam uzeo ni Demon Souls, jer mi trebaju pare za Dirt 5
Ali stize Cyberpunk, pa cemo testirati kako crasha PS4 i PS5. PC mi se crasha na bilo cemu, tako da...
Godfall
Ne znam ko je tu koga jebo sa lošim recenzijama i pljuvanjima po igri, al po dosad odigranom definitivno nije zaslužila takav backslash koji je dobila.
Nije nikakav 10/10 materijal niti je Ninja Gaiden što se mehanike borbe tiče, ali ak smijem reć nakon par sati, (došal do Water svijeta), internet je opet daleko pretjero sa hejtom.
- Uređivano
Godfall očito dolazi i na PS4 pošto se na stranici PEGI pojavila i PS4 verzija
Podržavam, ukoliko uspiju bez većih kompromisa, trebaju vratiti uloženo.
Prosječne ocjene su ipak bile dobro pogođene.
Stalno jedno te isto, mlatiš mulce po 3 izvedenice istih mjesta sa malo drukčijim reskinom, skupljaš većinom bezvezan loot, tu i tam dobiš nekaj oke, pa mlatiš malo jače verzije monstera, pa malo u toranj i tak dalje i tak dalje.
Od priče su cijeli budget ispucali na onaj trailer / uvodnu animaciju, ostalo je žali bože, odradiš misiju i popričaš gluposti sa dvoje krajnje stupidnih likova.
I dalje drži, vjerojatno će me držat još tih par sati da se nabildam za Ascended toranj, al to će bit to.
Fight i solidan izgled ju drže malo iznad tog prosjeka, al ko god ju je preskako dosad, može i nadalje, neće propustit bogzna kakvo remekdjelo.
- Uređivano
Zatvoren studio koji je radio igru.
GodFail na kraju.
Treba zatvoriti i temu.