Fenix previse je naglasak bio na slowmotion borbe, a premalo na samu igru i sto ce ponuditi igracima. Mislim da je to veci problem od ove najave always online.
milicevic87 imas i cheatera ne brini
Godfall
chono7 kako je to moguće na always onlineu? Zar nebi njihovi serveri trebali prepoznati ako je netko čačkao po game fileu?
milicevic87 moguce je, banovi su padali i za hackanje paragon levela, statsa i slicno. Kao i svugdje, mozes cheatat dok te ne banaju.
- Uređivano
Na pcu nema cheatera @chono7 dobijes ban unutar minute. A botove banaju uvijek tjedan dana prije kraja lige. Always online sabija bilo kakvo modificiranje geara. Gear je u diablu sve jbga. Eventualno dupeanje itema, ali i to bi se skuzilo. D3 bas ima rigorozan sistem
fensisuperstar bilo je cheatera. Bilo je do te mjere da su snimili video, uploadali i svadali se u komentarima kako nece dobiti ban. Naravno ban je stigao, ali nije bilo unutar minute nikako.
chono7 exploitanje nije isto kao modificiranje itema. exploita ima uvijek. I ako ga abjuzaš dobit ćeš ban. ali imat weapon sa 10 socketa i takve pizdarije su instabanovi sad.
E tek sad je zbunjujuće jer...
Mislim kužim da moraš biti online, ali možeš igrat solo onda bez PS+? U biti nemaš co-op i to je to.
- Uređivano
@Flipper jebemti kakve mi linkove stavljas pokvarene
sad moram manualno trazit jer me zanima
Ma nije ništa bitno. Osim...što je navodno ideja developera i core mehanika igre co-op. Ali, možeš igrat sam i ne treba ipak PS+. Valjda. Ako nemaš PS+ ništa od co-opa.
Flipper Za always online se slažem ali fakat ps+ je onak cringe. AJd da uzigru dobiješ barem mjesec dana ps+ kad vec zahtjeva igra. to bi bilo kul.
Budi dobar budi dobar budi dobar budi dobar
Ma, znam da budeš
Također novi gameplay s fokusom na Water Realm.
62 meta trenutno. :/
https://egmnow.com/godfall-review/ jedan jako loš review
https://www.gamesradar.com/godfall-review/ jedan solidan
AUPM...
Da kanseliram preorder i uzmem Destiny ipak
A čini mi se da bi ti bilo pametno. Ima puno recenzija u nastajanju, ali dojmovi nisu dobri baš. Čini mi se da će biti max negdje 65/100 igra. Ako ne i manje.
Tzereen ne znam zašto uopće i razmišljaš o tome
- Uređivano
fatamorgana
A htio sam baš pravu novu PS5 igru koja rabi sve prednosti PS5ice. Haptic i sve.
Ja onjko još uzeo onaj Ascended edition...
Od prve najave ove igre ocekiva san oko 6/10 tako da nisan niti malo iznenaden.
Bolje uzeti demone za hack and slash i borderlands 3 za loot