Garrus_V Haha, kalač je inače da "rascvjetaš" drvo kad ga u šumi srušiš 😃
No, jer je teži jedno 8 puta od obične sjekire, zbog toga je s njim "lakše" cepat 🙂 Ako imaš muškosti, digneš tih par kila i spustiš i nema koji panj neće pokleknut.

Slika:

Imam doma plavi, malo veći, evo 5 sezona drži i samo ću morat držać promijenit jer udaram više s njim nego s vrhom 😃

foggy Pa to je to, vidim da ga osim cjepačem ili po vašem kalačem zovu i maka za cijepanje. Ima i onih automatiziranih, ali to nije napeto.🤣

Zero Ne ne, automatika samo na poslu 😃
      Da, ima više naziva, ja ga recimo zovem Malčika (iz respekta velikim slovom!) 😃

foggy ovo je sramota za "kalač". Ovo je kalač kakav treba bit, hidraulički i nikakav drugi:

Prošlo ljeto smo desetine metara s tim odradili kod prijatelja, ali nema previše gušta, jako je dosadno i za pičke je

Dakle, u međuvremenu je pronađen tip šta mi je u trećem mjesecu ukrao auto i pustio ga kod naplatnih kućica kod Karlovca sa štetom cca 5000 kuna...
      Standardno, dobio je samo uvjetnu presudu, ali makar mi mora platiti 50 000 kuna... 😄

Sad će nekom drugom morat ukrat auto da tebi isplati 50 soma :-D

doktor1 znaci 45 milja si u plusu? iz iskustva mozes sigurno reci gdje da ostavim svoje auto da mi ga netko do karlovca "odveze"?

Kamo sreće da se to naplati novcem ili ovrhom, pitanje s čime lopov uopće raspolaže i hoće li to ići tako glatko. Sretno!

maverick Dobro, u tvom je slučaju sve nejeb. This kalač fucks.

Kako meni niko ne ukrade auto da zaradim 😆

doktor1 zelim ti sretnu naplatu, kada mi je stari ostao 100tni invalid, osiguranje mu je trebalo platit 250 000 kuna, evo vidjeli smo 2000, pa su proglasili bankrot 😌 prestali smo se nadat prije 7 godina da cemo vidit ikakvog novca, samo steta para koje je stari uplacivao od svoje 18te godine. A za tih 2000 kuna smo se vukli po sudu 4 godine 😁
            Tldr: sretno ✌

Brijac Ko će ukrast golfa dvojku

EDIT:
            @oxi Neće upaliti ono s trakama jer se popnu dok nosim komade, a ne preko nogu, barem mislim. Našpricat ću se cijeli sprejom protiv komaraca, to bi trebalo bit dovoljno.

Znam da nije neko pitanje za ovaj forum al tu su mi nejdraži i najpošteniji ljudi pa ću pitat.
              Jel ima tko iskustva sa onim malim robotskim usisavačima, irobot roomba konkretno?

Kikiller moj frend ima neki (ne znam sad marku, pitam ga) i kaze da je jako zadovoljan. samo coskove i vjerujem uz lajsnu (zid) moras proci obicnim crijevom usisavaca kao i inace.