Icek sad rade opet neki k renoviraju, mislim si u sebi, kupujes ferari a posteni usisavac nemas u kuci gdje dolazis na odmor. Ostavljas prljave gace na stolu gdje se jede. Fuj da fuj.

oxi Ostavljas prljave gace na stolu gdje se jede. Fuj da fuj.

OK, malo mi se okrenuo želudac.

Svaki put kad se vratim iz šume, skidam zakačenog kreplja, nekad i dva. Imam još uvijek sreće u ruskom ruletu pa nisam pokupio bolest.

Heat zaljepis ljepljivu traku naopako na hlace na dva mjesta (napisala bi ti da nosis tajice ali to bi bilo malo gej) i zaljepe se svi.

Tajice su ok sve dok nosi gaće s vanjske strane jer tako rade i Superman i Batman.

ako su ovo gore na stolu ostaci kokainskih "marendi" . . . he's living the life and you know it 🏄‍♂️

oxi to bi bilo malo gej

Vidi se da je Oxi rijetko kad na forumu 😆

Zero Ja skoro pa moram nositi rukavice, ne zbog sjekire već zbog cjepača kojeg je stari napravio cijelog od metala (drška je srećom šuplja). Nije ni tada baš jednostavan za korištenje (ako netko nije u formi), ali je zato panj killer.
        @Garrus_V

Jedna riječ momci - kalač. Dok nisam cijepao s kalačem, nisam znao šta je pravo cijepanje 😃
        Ja svake godine roknem 30m drva, jedne godine sam ih sam i pilio motorkom. No lajfer lv 69 😃

morao sam guglati sta je to uopce. prva pretraga mi je izbacila nekadasnjeg rezervnog golmana milana te pjevaca folk muzike s cudnim oblikom glave.

moja karijera cijepanja drva je gotova ali ne znam foggy ovo mi se nekako cini kao cheatanje 😆

Garrus_V Haha, kalač je inače da "rascvjetaš" drvo kad ga u šumi srušiš 😃
            No, jer je teži jedno 8 puta od obične sjekire, zbog toga je s njim "lakše" cepat 🙂 Ako imaš muškosti, digneš tih par kila i spustiš i nema koji panj neće pokleknut.

Slika:

Imam doma plavi, malo veći, evo 5 sezona drži i samo ću morat držać promijenit jer udaram više s njim nego s vrhom 😃

foggy Pa to je to, vidim da ga osim cjepačem ili po vašem kalačem zovu i maka za cijepanje. Ima i onih automatiziranih, ali to nije napeto.🤣

Zero Ne ne, automatika samo na poslu 😃
                Da, ima više naziva, ja ga recimo zovem Malčika (iz respekta velikim slovom!) 😃

foggy ovo je sramota za "kalač". Ovo je kalač kakav treba bit, hidraulički i nikakav drugi:

Prošlo ljeto smo desetine metara s tim odradili kod prijatelja, ali nema previše gušta, jako je dosadno i za pičke je

Dakle, u međuvremenu je pronađen tip šta mi je u trećem mjesecu ukrao auto i pustio ga kod naplatnih kućica kod Karlovca sa štetom cca 5000 kuna...
                Standardno, dobio je samo uvjetnu presudu, ali makar mi mora platiti 50 000 kuna... 😄

Sad će nekom drugom morat ukrat auto da tebi isplati 50 soma :-D

doktor1 znaci 45 milja si u plusu? iz iskustva mozes sigurno reci gdje da ostavim svoje auto da mi ga netko do karlovca "odveze"?